Colet neașteptat pentru Vulpița! A izbucnit în lacrimi când a văzut ce conține

Redacția IMPACT 15.05.2020, 12:17
Colet neașteptat pentru Vulpița! A izbucnit în lacrimi când a văzut ce conține

După ce a ieșit din platoul Acces Direct, Vulpița a primit un colet surpriză. În momentul în care a văzut ce conține, aceasta a izbucnit în lacrimi. De la cine a primit Vulpița cadoul și ce se afla înăntru de a emoționat-o atât de tare pe soția lui Viorel?

Vulpița, emoționată până la lacrimi de coletul primit

La finalul emisiunii Acces Direct, Viorel a mers în cabină la Vulpița cu un colet surpriză pentru soția sa, care cântărea în jur de 10 kilograme. Ca un soț iubitor, Viorel o ajută pe Vulpița să desfacă misteriorul cadou pentru a afla ce este înăuntru.

După câteva minute, aceștia descoperă că în colet se aflau o mulțime de haine, genți, precum și câteva bijuterii. Cadoul nu este din partea lui Viorel, ci din partea doamnei Adina, o telespectatoate a emisiunii.

vulpita, acces direct, colet neasteptat
Vulpița, emoționată până la lacrimi de coletul primit. Sursă foto: A1

„Nu mă așteptam. Îi mulţumesc foarte frumos! Îmi plac foarte mult şi să ne urmăriţi în continuare”, a zis Vulpița, cu ochii în lacrimi. Vulpița a fost emoționată de gestul telespectatoarei, deoarece ea nu mai avea așa multe haine pentru că socra ei i le-a aruncat la o săptămână după ce a plecat de acasă, mărturisește tânăra, tot cu ochii în lacrimi.

Lucrurile nu mai par a fi de roz în familia Stegaru, motiv pentru care Viorel și Vulpița se gândesc chiar la divorț. Mai mult, tânăra de 22 de ani este mai hotărâtă ca niciodată să se despartă de Viorel și nu se mai lasă atât de ușor împăcată.

Vulpița, pe numele său real Veronica Stagru nu ar vrea să mai aibă vreo legătură cu soțul ei și a acuzat în repetate rânduri ieșirile violente ale bărbatului, ca motiv al despărțirii. De asemenea, ar vrea să rămână singură în Capitală, fiind hotărâtă să ia totul de la capăt.

Urmăriți Impact.ro și pe