Clipul cu care Jennifer Lopez și Ben Affleck au înduioșat internetul. Cei doi s-au filmat într-un moment de intimitate

Anca Manolica 23.11.2022, 14:55
Clipul cu care Jennifer Lopez și Ben Affleck au înduioșat internetul. Cei doi s-au filmat într-un moment de intimitate

Jennifer Lopez și Ben Affleck nu au fost niciodată mai fericiți – sau cel puțin așa reiese din cel mai recent videoclip al artistei pe care l-a postat în mediul online. Cei doi s-au filmat într-un moment de intimitate care a înduioșat fanii cuplului, adresându-le o mulțime de cuvinte frumoase și urări de bine.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, clip înduioșător din intimitate

Cântăreața în vârstă de 53 de ani și actorul în vârstă de 50 de ani sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber din postările pe care frumoasa artistă le face pe rețelele sociale. După ce au stat despărțiți vreme de 18 ani, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat în urmă cu un an, iar de atunci par a fi de nedespărțit.

Duminică, 20 noiembrie, J. Lo a distribuit pe conturile sale de socializare un videoclip cu cei doi îmbrățișați, stând față în față. Atât Lopez, cât și Affleck zâmbesc în videoclip în timp ce pe fundal de aude o înregistrare audio virală pe TikTok: „Băieți, am reușit. Am găsit persoana care mă face cea mai fericită din câte am fost vreodată”.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, clip înduioșător din intimitate
Jennifer Lopez și Ben Affleck, clip înduioșător din intimitate

Sunt mai îndrăgostiți ca niciodată

Cântăreața se simte recunoscătoare pentru soțul ei, Ben Affleck, în acest sezon de sărbători. De altfel, ea a folosit o serie de emoji în descrierea clipului, inclusiv o frunză de toamnă, un curcan și un emoji cu inimă. Aceasta va fi prima Zi a Recunoștinței și primul sezon de sărbători al celor doi ca și cuplu căsătorit. Videoclipul a strâns peste un milion de aprecieri și 11 milioane de vizualizări pe TikTok.

@jlo🍁🦃♥️♬ original sound – martha.read

Starul din „Argo”, în vârstă de 50 de ani, și Lopez, s-au căsătorit în iulie 2022 în Las Vegas și apoi din nou în august, după ce o poveste de dragoste de două decenii i-a făcut să treacă prin romantism, despărțiri și împăcări. Ei au sărbătorit fericitul eveniment pe proprietatea lui Affleck din Georgia, în compania prietenilor și a familiei.

În luna februarie a acestui an, îndrăgita artistă a vorbit, într-un interviu pentru revista People, despre ceea ce face ca legătura lor să fie diferită acum în comparație cu cea de acum 18 ani, spunând: „Suntem mai în vârstă acum, suntem mai deștepți, avem mai multă experiență, suntem în locuri diferite în viața noastră, avem copii acum și trebuie să fim foarte conștienți de aceste lucruri.”

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Jennifer Lopez a ales să poarte numele de familie al lui Ben Affleck

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...