Clipe grele pentru Dragnea! Motivul pentru care nu mai poate fi vizitat, la închisoare, de iubită

Redacția IMPACT 25.03.2020, 12:13
Clipe grele pentru Dragnea! Motivul pentru care nu mai poate fi vizitat, la închisoare, de iubită

Liviu Dragnea traversează clipe grele, în spatele gratiilor. Iubita acestuia, Irina, nu va mai putea merge să îl viziteze la închisoare, ca până acum. Totul a ieșit la iveală de curând,

Clipe grele pentru Dragnea, după ce nu mai poate fi vizitat la închisoare de către iubita lui

Irina Tănase nu va mai putea merge în vizită la fostul șef PSD. În contextul pandemiei în plină desfășurare și pe teritoriul României, s-a stabilit că deținuții nu vor mai putea avea contact cu persoanele din exterior. În special cei care își ispășesc pedepsele la Penitenciarul Jilava.  Pentru că riscul de infectare este unul foarte mare, s-au stabilit noi reguli.

Clipe grele pentru Dragnea! Motivul pentru care nu mai poate fi vizitat, la închisoare, de iubită
Irina Tănase nu va mai putea merge în vizită la Liviu Dragnea, la penitenciar, din pricina riscului îmbolnăvirii deținuților

Motivul pentru care nu mai poate fi vizitat de logodnică, la închisoare

De asemenea, în dimineața de luni, în respectiva închisoare a fost depistat un deținut cu simptome, iar în urma testelor a fost confirmat pozitiv. În momentele de față, acesta se află în izolare, într-o secție specială din cadrul unității de detenție. Locul a fost special amenajat pentru pacienții confirmați pozitiv cu noul virus.

Din aceste motive, sursele Impact transmit că nici Liviu Dragnea, care se află încarcerat la Penitenciarul Rahova, din București, nu va mai avea voie să primească vizitatori. Condamnat la trei ani și jumătate de închisoare, din care a ispășit aproximativ șapte luni de detenție, fostul lider PSD nu mai poate avea acces la persoanele din exterior. Este o lovitură deosebit de grea, mai ales că nu se știe pe ce perioadă sunt impuse asemenea restricții pentru deținuți. Iubita lui în vârstă de 25 de ani, Irina Tănase, nu va mai putea merge nici ea la Penitenciarul Rahova, și nici copiii politicianului.

Chit că formează un cuplu atipic, în ochii multora, aceștia aveau planuri de nuntă, înainte de izbucnirea epidemiei și pe teritoriul țării noastre. Totodată, la finele lunii februarie, din acest an, Liviu Dragnea s-a accidentat, când lucra în atelierul închisorii. Pentru că organismul său a fost slăbit și din pricina unei intervenții chirurgicale, reprezintă un motiv în plus să nu fie expus la astfel de pericole.

Urmăriți Impact.ro și pe