Ciprian Marica, mărturisiri uimitoare. De ce i se spunea, de fapt, Fetița

Marian Cărăvan 13.05.2020, 14:53
Ciprian Marica, mărturisiri uimitoare. De ce i se spunea, de fapt, Fetița

După ultimele isprăvi ale lui Ciprian Marica, nimeni nu s-ar fi gândit că în copilărie fostului fotbalist i se spunea „Fetița”.

De ce lui Ciprian Marica i se spunea „Fetița”

Ciprian Marica „a dat din casă” după ani de zile detalii din copilăria sa. O copilărie frumoasă totuși, cu vise și cu speranțe. Copilul Ciprian Marica visa să ajungă un mare fotbalist, să simtă adrenalina marilor confruntări de pe arenele lumii, să fie ovaționat de fani. Ca mai toți băieții, fotbalul e sportul care l-a atras și, prin urmare, și-a început urcușul. Copil fiind, de ținuta vestimentară se ocupa de cele mai multe ori mama lui. După ani de zile, Ciprian Marica povestește amuzat cum îl îmbrăca mama sa atunci când avea antrenament și cum a căpătat porecla care pe mulți băieți i-ar traumatiza.

„Mi se spunea «Fetița» în copilărie, pentru că mama m-a îmbrăcat în colanți și teniși albi când mergeam la antrenament”, a spus Ciprian Marica la GSP LIVE.

A ajuns în cele din urmă fotbalist și a debutat în fotbalul mare pentru Dinamo București.

Și băieții plâng câteodată. Chiar și Marica

Da, chiar așa. Titlul melodiei formației Holograf i se potrivește și lui Ciprian Marica. Desigur, nu în contextul versurilor cântate de Dan Bitman. Fostul internațional povestește cum în timpul carierei sale a vărsat deseori lacrimi. Atunci când nu mai putea de durere, atunci când simțea că nu mai este dorit și că i se poate încheia cariera.

„Am plâns de multe ori în cariera mea. Am plâns și la FCSB când mi-am dat seama că nu mai pot juca. Atunci a fost cel mai greu moment pentru că am simțit că mi se termină cariera”, a mărturisit Ciprian Marica.

Ultima echipă pentru care a jucat Ciprian Marica a fost FCSB, în 2016. Momentul semnării contractului cu FCSB, 14 ianuarie 2016, însemna pentru Marica întoarcerea în România după 12 ani. După ce a plecat de la Dinamo, în 2004, a mai jucat pentru Șahtior Donețk, VfB Stuttgart, Getafe și Konyaspor.

Ciprian Marica, 34 de ani, a bifat 71 de selecții la echipa națională a României, pentru care a marcat 25 de goluri.

George Ivașcu, despre apariția lui Carmen Simionescu în serialul Clanul
Urmăriți Impact.ro și pe