Ciorbă cu bucăți de sfoară în loc de carne, servită într-un restaurant din Iași: „Până acasă am simțit că îmi rămăsese ceva între dinți”

Beatrice Dumitru 13.10.2022, 15:26
Ciorbă cu bucăți de sfoară în loc de carne, servită într-un restaurant din Iași: „Până acasă am simțit că îmi rămăsese ceva între dinți”

Un bărbat din Iaşi a avut parte de un incident neplăcut după ce și-a comandat ceva de mâncare la un restaurant din oraș. Acesa a luat la pachet o ciorbă de vită și a povestit că a fost şocat atunci când a descoperit că în loc de carne a găsit bucăți de sfoară.

Bucăți de sfoară în loc de carne

În data de 7 octombrie 2022, bărbatul a mers la restaurant pentru a-și lua ceva de mâncare și a comandat ciorbă din carne de vită. Acesta a apucat să guste din mâncare, iar în drum spre casă a simțit că ceva nu este în regulă. După ce a ajuns, bărbatul a început să analizeze ceea ce i se părea ca fiind o sfoară.

Pentru a se convinge că nu s-a înșelat ieșeanul a mers la restaurant și a doua zi pentru a mai comanda o ciorbă de burtă și un gulaș. De data aceasta, bărbatul a prezentat cele găsite direct în fața angajaților.

Ciorbă cu bucăți de sfoară în loc de carne, servită într-un restaurant din Iași: “Pănă acasă am simțit că îmi rămăsese ceva între dinți”
Bucăți de sfoară în loc de carne de vită. Sursa foto: bzi.ro

Apucasem să iau 2-3 guri acolo, în restaurant. Între timp, până acasă am simțit că îmi rămăsese ceva între dinți. Când am dat să văd, nicidecum nu era carne. Asta nu e carne, uite cum se întinde. Nu mai avea textură de carne, ci a unui material!”, a povestit bărbatul, potrivit Gândul.

Reacția patroanei restaurantului

Bărbatul a făcut o reclamație la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), dar i-a arătat și patroanei restaurantului ce a găsit în ciorbă, dar aceasta ar fi insinuat că el vrea să scoată bani de pe urma situației.

Este o aberație! A luat vita din ciorbă și a zis că nu e carne, că e plastic. Să meargă la un laborator să facă analize. Nu am cu ce să mă agit, pentru că nu este o reclamație fondată, nici măcar 1 la sută. Nu a fost vorba de sfoară între dinți! Domnul a scos vita din ciorbă, din gulaș, a făcut-o în șervețel și a spus că ăsta nu e material animal, că e material sintetic”, a declarat patroana restaurantului, potrivit sursei citate.

Constantin Onofrei, comisar șef adjunct în cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Iași, a precizat că este la curent cu situația și se va verifica situația de la restaurant.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...