Cine va conduce FCSB după plecarea lui Edi Iordănescu. Numele dezvăluit de Gigi Becali

Beatrice Dumitru 14.11.2021, 17:58
Cine va conduce FCSB după plecarea lui Edi Iordănescu. Numele dezvăluit de Gigi Becali

Gigi Becali s-a reorientat rapid după ce a ajuns la un acord cu Edi Iordănescu privind rezilierea contractului. Milionarul din Pipera a decis cine va fi antrenorul echipei, al treilea din acest sezon. Este vorba despre un fost jucător al roș-albaștrilor.

Cina va conduce pe FCSB după plecarea lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB după doar trei luni, după ce Gigi Becali a criticat de mai multe ori jocul echipei. Pentru patron nu a contat faptul că FCSB obținuse în această perioadă, în LIga I, 21 de puncte din 24 posibile. Gigi Becali și Iordănescu jr. au încheiat colaborarea pe cale amiabilă, pentru că antrenorul nu a mai cerut clauza de reziliere de 500.000 de euro. El a luat doar 15.000 de euro, salariul aferent lunii noiembrie.

Cine va conduce FCSB după plecarea lui Edi Iordănescu. Numele dezvăluit de Gigi Becali
Gigi Becali a decis cine va conduce pe FCSB.

 

Gigi Becali a anunțat cine se va ocupa de FCSB după plecarea lui Edi Iordănescu, până va găsi un nou antrenor. Este vorba despre fostul mijlocaș al roș-albaștrilor, Mihai Pintilii, cel care îl va ține la curent pe paton cu tot ce se va întâmpla la echipă.

Pintii va conduce echipa! Avem timp o săptămână să alegem antrenor”, a declarat Gigi Becali.

„Nu am ofertă de la echipa națională”

Gigi Becali a spus că Edi Iordănescu a plecat de la FCSB pentru că ar avea ofertă de la echipa națională. Antrenorul a dezmințit, precizând că nu l-a căutat nimeni de la FRF. Dar, a dezvăluit că a refuzat recent două oferte din țările arabe, pentru că voia să ia titlul cu formația milionarului din Pipera.

Am avut două oferte în ultima lună, ambele de afară. Una dintre echipe îmi plătea și clauza de reziliere. Gigi putea să facă bani dacă îmi spunea că nu mă mai vrea. Iar eu am refuzat ambele oferte, încă de la primul telefon. Agenții pot confirma”, a mărturisit Edi Iordănescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...