Cine sunt vedetele care intră în cursa transformărilor la Te cunosc de undeva, sezonul 18. Show-ul debutează la TV din toamnă

Ana Anitoiu 26.08.2022, 09:00
Cine sunt vedetele care intră în cursa transformărilor la Te cunosc de undeva, sezonul 18. Show-ul debutează la TV din toamnă

Televiziunea Antena 1 a anunțat cine sunt vedetele care intră în cursa transformărilor în sezonul 18 al emisiunii „Te cunosc de undeva”. Show-ul va fi difuzat începând din 10 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00.

Cine sunt concurenții sezonului 18 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”

Noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, va aduce pe micile ecrane opt cupluri de vedete: Connect-R și Shift; Feli și Nicolai Tand; Jo și Liviu Teodorescu; Eliza și Cosmin Natanticu; Emilian și WRS; Rona Hartner și Johny Romano; Sore și Emma de la ZU şi Emi și Cuza.

„Ce aştept eu de la emisiune? Aştept bucuria reușitei! Concurenții noi vor gusta, cu siguranță, din licoarea bucuriei! Se vor redescoperi, se vor mira de ei înșiși, se vor îndrăgosti, ca noi toți, de altfel, de acest format cu adevărat spectaculos.

Aşa cum am tot spus, Te cunosc de undeva! este o provocare la nivel înalt artistic. Este o dovadă de curaj pentru unii sau o dovadă a confirmării pentru alții. Vreau să descopăr și vreau să mă bucur alături de întreaga echipă. Dragi concurenți, uimiţi-mă!”, a declarat Ozana Barabancea.

Cine sunt vedetele care intra in cursa transformarilor la Te cunosc de undeva, sezonul 18
Juriul „Te cunosc de undeva!”

Cine va prezenta sezonul 18 „Te cunosc de undeva!”

Noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!” va fi prezentat de Alina Pușcaș și Pepe. Juratul Cristi Iacob a spus că primele ediții au fost deja filmate și că departajarea și jurizarea au fost dificile, deoarece toți concurenții au fost în formă maximă.

„Va fi un sezon foarte puternic, poate mai puternic ca oricând. Chiar dacă am spus mereu că acest show este unul foarte complex, nu putem uita că la baza lui stă muzica, iar în acest sezon canapeaua va aduce laolaltă foarte mulţi cântăreţi, aşa că spectacolul se anunţă a fi unul incendiar. Va fi o luptă continuă întâi cu ei însuşi, iar apoi cu cei de lângă ei, de la canapea”, a spus și Aurelian Temișan.

Emisiunea „Te cunosc de undeva!” este versiunea românească a show-ului „Your Face Sounds Familiar”, în care vedetele concurente imită cântăreți celebri. Primul sezon a fost difuzat de Antena 1 începând cu data de 17 martie 2012.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...