Cine sunt Maria și Antonio, câștigătorii celui de-al şaptelea sezon Mireasa

Ana-Maria Tudor 11.07.2023, 17:11
Cine sunt Maria și Antonio, câștigătorii celui de-al şaptelea sezon Mireasa

După luni petrecute în competiției, sezonul șapte al show-ului Mireasa a ajuns la final ieri la Antena 1. Printre finaliști s-au numărat Hatice și Mihai, Cătălina și Vlad, Daiana și Dani, Simona și Andrei și Maria și Antonio, cupluri care și-au construit poveștile de dragoste în timpul concursului. Fanii emisiunii au decis cine merită să câștige premiul cel mare în valoare de 40.000 de euro. Iată cine sunt Maria și Antonio, câștigătorii competiției.

Maria și Antonio au câștigat sezonul șapte al emisiunii Mireasa

Telespectatorii înfocați au vizionat în număr extrem de mare finala emisiunii Mireasa 2023, difuzată ieri la Antena 1.

Potrivit datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial, 21-54 Urban, Antena 1 a fost în intervalul de difuzare al emisiunii 13:58 – 16:57, lider de audiență, cu 2.7 puncte de rating și o cotă de piață de 22%, urmată îndeaproape de postul Pro TV, cu 2.4 puncte de rating și 19.7% cota de piață.

De asemenea, la nivelul întregului public urban, emisiunea a fost lider detașat de audiență, cu 3.9 puncte de rating și 19.1% cota de piață, urmată de Kanal D, cu 2.6 rating și 12.9% cota de piață. În plus, la nivelul publicului din toată țara, finala Mireasa, a clasat postul TV drept cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență de 4.1 puncte de rating și 20% cotă de piață.

Citește și: Mutare șoc la Antena 1, Gabriela Cristea a fost înlocuită. Cine este noua prezentatoare a emisiunii „Mireasa – Capriciile iubirii”

Așadar, emoțiile au atins cote maxime în marea finală a emisiunii, cuplurile au spus DA în fața ofițerului stării civilie, dar și în fața publicului. Concurenții au îmbrăcat ținute care de care mai frumoase și toți au strălucit într-una dintre cele mai importante zile din viața lor.

Astfel, locul 5 a fost ocupat de Simona și Andrei, locul 4 de Dani și Daiana, locul 3 de Cătălina și Vlad, locul 2 de Hatice și Mihai, în timp ce Maria și Antonio au fost votați și au devenit marii câștigători ai sezonului 7 Mireasa.

Cine sunt Maria și Antonio

Soțul Mariei, Antonio, a lucrat vreme de 6 ani în străinătate, iar în prezent este frizer. A plănuit să facă cursuri de antrenor personal și a verbalizat acest lucru în prezentarea de început a emisiunii.

El mărturisea la vremea respectivă că e pregătit pentru căsătorie și a avut doar două relații serioase, ambele de 5 ani, iar ultima lui relație s-a încheiat destul de urât.

Vezi și: Nunta momentului în showbiz-ul din România. Vedeta de la Antena 1 s-a căsătorit

Antonio a fost însoțit în casă de prietenă mamei sale, deoarece aceasta nu a putut fi prezentă în cadrul emisiunii

”Sunt pregătit, nu știu cum e în casă. Sunt pregătit pentru orice provocare”, a afirmat el.

Pe de altă parte, Maria are 27 de ani și locuiește în București, aceasta are un fiu dintr-o relație anterioară și a avut numai două relații serioase până în prezent. La vârstă de 19 ani, ea l-a întâlnit pe tatăl fiului ei, iar după nașterea acestuia, relația care durase timp de 5 ani, s-a răcit.

”Am ajuns într-un punct în care ne-am dat seama că nu avem nimic în comun. Schimbarea a venit după ce am născut băiatul, la câteva luni”, a explicat ea.

Ei bine, Maria și Antonio s-au căsătorit și au câștigat și marele premiu oferit de emisiune.

Antonio a ținut să le mulțumească telespectatorilor imediat cum a avut, din nou, acces la telefonul mobil. Așa că, acesta a postat o fotografie cu certificatul de căsătorie, însoțită de mesajul:

„Vă mulțumim pentru tot! Sunteți minunați!”, a scris Antonio în dreptul fotografiei postate pe Story.

Urmăriți Impact.ro și pe