Cine sunt cei doi soţi găsiţi morţi în casă chiar de copii. Poliţiştii iau în calcul o crimă

Stan Filon, Ana Ionescu 27.08.2021, 17:52
Cine sunt cei doi soţi găsiţi morţi în casă chiar de copii. Poliţiştii iau în calcul o crimă

S-a aflat cine sunt cei doi soţi găsiţi morţi în casă chiar de copiii lor. Comunitatea dintr-o comună gălățeană a rămas șocată de descoperirea făcută recent de doi copii care au mers acasă. Aceștia și-au găsit părinții fără suflare, iar anchetatorii au format primele ipoteze.

Cine sunt cei doi soţi găsiţi morţi în casă chiar de copii

Întreaga comunitate din localitatea gălățeană Independența a rămas șocată de cele petrecute cu doi vecini de-ai lor. Totul a ieșit la iveală după ce copiii unei femei au mers acasă și și-au găsit părinții morți. Autoritățile spun că ar fi vorba de o crimă urmată de o sinucidere.

Cei doi soți au fost gsiți de copiii lor joi seara, când micuții s-au întors de la o mătușă de-a lor. Mama lor în vârstă de 32 de ani, dar și concubinul acesteia, în vârstă de 42 de ani, erau morți în casă. Din primele informaţii, bărbatul şi femeia erau împreună de mai mulţi ani, iar copiii, o fată de 17 ani şi un băiat de 9 ani, erau dintr-o relație anterioară. Anchetatorii au stabilit că decesul femeii, în vârstă de 32 de ani, ar fi survenit după ce a fost înjunghiată de mai multe ori.

Cine sunt cei doi soti gasiti morti in casa chiar de copii
Cine sunt cei doi soti gasiti morti in casa chiar de copii

Vecinii spun că cei doi concubini se certau destul de des

Anchetatorii l-au găsit pe concubinul femeii spânzurat în grajd, iar de aici s-a tras concluzia că între cei doi ar fi avut loc o ceartă care a scăpat de sub control, mai ales că vecinii spun că cei doi se certau des. Într-un acces de furie, bărbatul se pare că a pus mâna pe cuțit și și-a ucis concubina, apoi cuprins de remușcări s-a dus în grajd și s-a spânzurat.

Ancheta procrorului care a primit acest caz este în plină desfășurare și se iau în calcul și alte piste, până la descoperirea cu exactitate a împrejurările în care s-au desfășurat faptele.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...