Cine sunt cei doi bărbaţi alături de care a fost surprinsă Loredana Groza în prag de seară. Imaginile momentului

Badea Violeta 07.01.2022, 09:43

Face ce face și iar ajunge în atenția presei! Loredana Groza publică foarte des fotografii în mediul online și nu se sfiește niciodată să-și arate formele în cele mai decoltate ținute. Recent, cunoscuta cântăreață a postat pe contul personal de Instagram câteva poze în care apare alături de doi bărbați. Iată cu cine s-a afișat frumoasa artistă!

Loredana Groza, surprinsă cu doi bărbați în prag de seară

Loredana Groza este una dintre cele mai excentrice artiste din țara noastră. Frumoasa blondină este căsătorită încă din anul 1998 cu producătorul de film, Andrei Boncea. Împreună au un singur copil, pe Elena. Spre deosebire de cântăreață, fiica și partenerul ei de viață sunt extrem de discreți.

Tocmai din acest motiv, mai multe persoane au speculat, la un moment dat, că cei doi s-ar afla în divorț. Doar că acest lucru nu a fost adevărat. Artista a vorbit întotdeauna frumos despre partenerul ei și a dat de înțeles că este fericită cu mariajul ei.

Cu toate că gurile rele au lansat acele zvonuri, Loredana Groza nu se dezminte și continuă să se comportă ca o femeie liberă. Recent, artista a fost surprinsă alături de câștigătorul „X Factor”, Nick Casciaro, dar și de Cătălin Botezatu.

Sigur că nu este vorba despre niciun motiv de îngrijorare. Andrei Boncea nu are pentru ce să se supere, căci soția lui a cântat alături de Nick într-un local de lux din nordul Capitalei. La show a participat și celebrul designer de modă, așa cum se observă și din imaginile postate de cântăreață.

Loredana, Catalin si Nick
Loredana, Catalin si Nick

Cine este Nick Casciaro

Bărbatul alături de care a cântat Loredana Groza este câștigătorul celui de-al zecelea sezon al emisiunii„X Factor”, de la Antena 1. Nick Casciaro are 31 de ani și este de origine italian. În afară de cântat, bărbatul este pasionat și de sport.

De-a lungului timpului, Nick Casciaro a practicat fotbal, rubgy, patinaj pe gheață sau pe role, dar și sporturi nautice. Tânărul a avut o prestație excelentă la concursul „X Factor” și a reușit să cucerească inimile tuturor românilor cu vocea sa.

„A fost cel mai dulce moment. N-ai cum să nu te topești. A fost primul moment în care un jurat și un concurent au dansat. Asta nu s-a mai întâmplat la X Factor, nu-mi amintesc”, a spus Delia.

Marele câștigător al show-ului de la Antena 1 trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de o tânără italiancă, pe nume Maria Sacchi. Cei doi s-au afișat pe rețelele sociale în ipostaze romantice, iar iubita lui l-a încurajatpe tot parcursul emisiunii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...