Cine este tânărul de 22 de ani din Iași care a ajuns milionar în Londra: „În fiecare lună plătesc salarii de 250.000-300.000 de euro angajaților”

Elena Avramescu 04.10.2021, 11:09
Cine este tânărul de 22 de ani din Iași care a ajuns milionar în Londra: „În fiecare lună plătesc salarii de 250.000-300.000 de euro angajaților”

Este vorba despre Beniamin Moisa, din comuna Erbiceni, județul Iași, care la numai 22 de ani reușește să conducă patru companii de succes în Londra. Tânărul a plecat din Iași în urmă cu aproximativ patru ani, iar acum conduce afaceri de milioane de lire.

Cine este tânărul de 22 de ani din Iași care a ajuns milionar în Londra

Beniamin a plecat din România la scurt timp după ce a reușit să depășească una din cele mai grele perioade din viața sa, atunci când în adolescență a intrat în anturaje periculoase, din care a scăpat cu mare greutate. După ce a terminat liceul și a luat bacalaureatul, Beniamin a plecat din țară la fratele său mai mare, care deține o afacere în Londra.

Astfel că imediat după ce a ajuns acolo s-a apucat de treabă și a putut să dezvolte foarte mult compania fratelui său, iar în acest moment au împreună patru companii de succes, care sunt estimate la o valoare de 4.2 milioane de lire. Nu mai este un secret faptul că antreprenoriatul l-a moștenit din familie, iar în prezent se numără printre cei mai de succes milionari din Iași.

Cine este tanarul de 22 de ani din Iasi care a ajuns milionar in Londra
Beniamin Moisa

Am plecat din țară imediat ce am terminat liceul, am plecat la fratele meu mai mare, Tudor. El era deja în Londra, de mai multă vreme, și avea deschisă o companie de aproximativ un an, însă nu îi mergea foarte bine. Imediat ce am ajuns eu, lucurile au început să meargă. A început cu proiecte mici, iar mai apoi profiturile au început să se dubleze de la lună la lună. Activele firmei, mașini, case, bani din conturi, tot este 4.2 milioane de lire. Imaginați-vă că în fiecare lună plătesc salarii de 250.000-300.000 de euro angajaților.

Am peste 70 de angajați self employed (liber profesionist) și alte șapte persoane angajate în office, cu tot cu noi. Antreprenoriatul se trage cumva din familie, tata are și el o firmă de construcții în România, din 2007, numai că nu prea a dezvoltat-o el acolo. Compania poartă același nume, «Civcons», iar înainte de asta a avut o tâmplărie. De fapt, de acolo a început totul, nu a mai mers cu tâmplăria și a deschis firma de construcții.

Și de la bunicul nostru am învățat foarte multe, pentru că ne lua cu el la întâlniri cu oameni de afaceri importanți și îmi spunea «taci și ascultă și învață, că astea nu le înveți la școală». Nu prea ne convenea nouă atunci, dar acum ne folosește tot ce am învățat, dar am adaptat la stilul de aici, a spus Beniamin Moisă, fondator CIVCONS Grup, potrivit BZI.

În acest sens, companiile de milioane de lire conduse de Beniamin se ocupă cu construcții de la zero, iar tânărul nu lucrează singur, ci are alături doi dintre frații lui. Aceștia își doresc să dezvolte cât mai mult acest proiect și să se extindă în toată lumea, iar în curând urmează să construiască un cartier rezidențial și în Iași.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...