Cine este soțul Olguței Berbec. Este și el tot interpret de muzică populară

Ana-Maria Tudor 16.07.2023, 12:34
Cine este soțul Olguței Berbec. Este și el tot interpret de muzică populară

Olguța Berbec și soțul ei au devenit părinți pentru a doua oară în anul 2021, artista aducând pe lume încă o fetiță. Partenerul de viață al interpretei este un bărbat deosebit, alături de care formează o familie frumoasă. Iată cine este soțul Olguței Berbec.

Cei doi parteneri au devenit părinți în pandemie

Anul 2021 a adus o veste extraordinară pentru Olguța Berbec, talentata cântăreață de muzică populară. În ciuda provocărilor aduse de pandemie și de situația globală, artista a rămas însărcinată și a adus pe lume cel de-al doilea copil al familiei sale.

Artista de muzică populară a anunțat într-o apariție la Antena Stars că mai avea aproximativ o săptămână până când urma să aducă pe lume cel de-al doilea copil.

Vezi și: Doliu uriaș în muzica populară. Artistul care s-a stins din viață după o lungă suferință. Mesajul cutremurător al Olguței Berbec

”Sper să mai fie o săptămână, o săptămână și ceva. Am fost foarte relaxată până acum, de foarte multe ori uitam că sunt însărcinată, dar în ultima perioadă chiar am emoții, cum o să mă descurc, cum o să fie!”, a spus ea la Antena Stars, la vremea respectivă.

Cine este soțul Olguței Berbec

Artista, soțul său și fiicele lor formează o familie extrem de frumoasă. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, mulți s-au întrebat cine este, de fapt, partenerul de viață al interpretei de muzică populară și cu ce se ocupă.

Cântăreața este căsătorită de mai mulți ani cu celebrul saxofonist Remus Novac, iar partenerul său de viață a fost un sprijin constant și necondiționat în viața ei.

Citește și: Niculina Stoican, dată în judecată. Cu cine e în război acum interpreta de muzică populară

Remus Novac și-a manifestat întotdeauna susținerea și iubirea față de soția sa și a fost prezent alături de ea în toate etapele vieții lor.

Cuplul a construit o relație solidă, bazată pe încredere și respect reciproc. De asemenea, interpreta de muzică populară, Olguța Berbec, a dezvăluit tot într-un interviu acordat la Antena Stars că Remus, soțul ei, a fost cel care a decis numele pentru cea de-a doua lor fiică.

Saxofonistul era deosebit de încântat de faptul că cel de-al doilea copil al lor urma să fie tot o fetiță. Această veste a adus bucurie și entuziasm în viața cuplului, iar gândul că vor avea o altă fiică le-a umplut inima de fericire.

”O să fie fetiță, noi mai avem o fetiță de 4 ani și jumătate, iar surioara mult așteptată se va numi și Maria, că el (n.r. soțul) este foarte încântat că o să fie două fetițe.”, spunea cântăreața de muzică populară.

Urmăriți Impact.ro și pe