EXCLUSIV

Cine este românul care a stat de vorbă cu Mark Zuckerberg şi ce sfat i-a oferit fondatorul Facebook (exclusiv)

Stan Filon 15.10.2021, 09:31
Cine este românul care a stat de vorbă cu Mark Zuckerberg şi ce sfat i-a oferit fondatorul Facebook (exclusiv)

Un român a avut onoarea de a-l întâlni pe celebrul Mark Zuckerberg. Părintele Facebook a fost impresionat de tânărul din România, care avea atunci vârsta de doar 17 ani și pusese deja bazele unei afaceri foarte profitabile în mediul online!

Cine este românul care a stat de vorbă cu Mark Zuckerberg, părintele Facebook

Vorbim despre Sebastian Dobrincu, în vârstă de 23 de ani, care a devenit recent cel mai tânăr membru din clasamentul Forbes ”30 under 30” (30 de milionari sub 30 de ani). Chiar dacă este foarte prins cu proiectele sale dezvoltate în online, românul își face timp și pentru prima sa pasiune: muzica. Face piese cu Marius Moga!

Sebastian Dobrincu s-a născut în București, iar acum este stabilit la Los Angeles. În România a fost o adevărată dezamăgire pentru profesori, care l-au și exmatriculat într-un final din liceu. Tânărul s-a lansat de mic în afaceri, punând bazele primului său proiect major la doar 17 ani. Atunci a fondat Storyheap, o platformă care a devenit lider de piață pe zona de social media content marketing.

A fost exmatriculat din liceu, în România

În SUA, Sebastian Dobrincu a avut ocazia să-l întâlnească, printre alții, și pe Mark Zuckerberg, pe când avea doar 17 ani, înainte de a fi exmatriculat de la liceu, în România. ”Aveam 17 ani și cumva întâlnirea și discuția pe care am purtat-o cu Mark a venit ca un val de încredere în mine și ca o confirmare că ceea ce fac mă poate duce într-o traiectorie bună în viață și mai mult ca orice mi-a oferit încredere (…).

Am povestit eu dintr-o răsuflare toată povestea, evident m-a consiliat, m-a asigurat că atât timp cât imi urmez pasiunile, cu siguranță că se vor ivi oportunități, dar mai mult ca orice, faptul că am ajuns să primesc de la cineva pe care eu îl vedeam ca un idol, și acum este o persoană pe care o admir foarte mult, mi-a dat o încredere ca atunci când m-am întors în țară, de exemplu, nu mă mai durea așa tare când îmi spunea profesoara de geografie vorbe urâte, ținând cont că Mark Zuckerberg îmi spunea că ceea ce fac o să mă ducă pe o traiectorie ok în viață”, declara acesta într-un intreviu pentru Pro TV.

Milionar la o vârstă fragedă

Sebastian Dobricu a continuat apoi cu proiectele Brandmates și Owlmetrics, dar și-a continuat și studiile. Este  absolvent al Universității Stanford, unde a învățat despre inteligență artificială și modalitățile prin care roboții „învață” și se dezvoltă. Între timp a devenit cel mai tânăr membru din clasamentul Forbes ”30 under 30” (30 de milionari sub 30 de ani).

Cu toate acestea, nu a abandonat nici muzica, prima sa pasiune. Cântă și scoate piese cu Marius Moga. ”Are relații de prietenie cu Moga, scoate câte o piesă, o promovează”, ne-a dezvăluit o persoană din anturajul acestuia.

Fratele său mai mic vine puternic din urmă. David Alexandru are doar 10 ani, dar deja s-a dovedit a fi un copil foarte serios, care știe deja ce vrea să facă în viață. Este muzician și a apărut deja în mai mute reclame, dar și filme. Recent, a dat însă lovitura! A câștigat castingul pentru un serial Netflix, regizat de celebrul Tim Burton. O va avea colegă de platou pe celebra actriță Catherine Zeta-Jones.