Cine este noua iubită a lui Dinu Maxer. Este cunoscută în showbiz-ul din România

Beatrice Dumitru 16.05.2023, 10:27
Cine este noua iubită a lui Dinu Maxer. Este cunoscută în showbiz-ul din România

Dinu Maxer și-a refăcut viața după divorțul de Deea. Acesta s-a afișat cu o nouă iubită, de care între timp s-a despărțit, dar acum a apărut o altă femei în viața lui și este cunoscută în showbiz-ul din România. Cine este cea care îl face fericit pe Dinu Maxer.

Cine este iubita lui Dinu Maxer

Dinu și Deea Maxer au divorțat după 18 ani de relație și au luat prin surprindere pe toată lumea. La doar o lună după ce au au anunțat despărțirea, artistul s-a afișat alături de bruneta Ada, însă relația nu a rezistat prea mult și cei doi s-au despărțit după doar câteva săptămâni. „Acest val mediatic care m-a copleșit, informații eronate, comentarii răutăcioase în care am fost acuzată că i-am fost amantă m-au făcut să iau această decizie”, mărturisea Ada.

Dinu Maxer nu a stat prea mult pe gânduri și și-a făcut o nouă iubită, care nu este deloc străină de lumina reflectoarelor. Ea se numește Magdalena Chihaia, este actriță, joacă în spectacole de teatru, este MC si dansatoare și a participat la emisiunea „iUmor”, de la Antena 1. Surse apropiate din anturajul artistului au declarat că Dinu și noua sa parteneră au petrecut în weekend împreuna pe litoral, la un fetival de dans.

Cine este noua iubită a lui Dinu Maxer. Este cunoscută în showbiz-ul din România
Magdalena Chihaia, nou iubită a lui Dinu Maxer. Sursa foto: Facebook

Dovadă că Dinu Maxer și noua iubită au fost la mare sunt și fotografiile postate de aceștia pe rețelele de socializare. Chiar daca nu s-au etichetat unul pe celălalt, sunt amănunte care îi dau de gol. Artistul a iesit pe terasa camerei și a filmat apusul, imagine care apare și in postarile Magdalenei Chihaia.

Deea Maxer are un nou iubit

Dar nu doar Dinu Maxer și-a refăcut viața după divorț, ci și fosta soție a recunoscut că se află într-o relaței. Deea Maxer s-a afișat cu nioul iubit, Robert, cel în brațele căruia și-a găsit liniștea. Bărbatul este cu trei ani mai tânăr decât ea și este specialist în vânzări și achiziții auto, dar este pasionat și de motociclete.

Deea și Dinu Maxer au divorțat la notar după 18 ani de iubire, dintre care 14 ani de mariaj. Cei doi au ales să locuiască în același bloc, unul la etajul doi, iar celălalt la etajul patru. Aceștia au doi copii, Andreas (11 ani) și Maysa (3 ani), iar după separare băiatul a rămas în grija tatălui, în timp ce fetița crește alături de mamă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...