Cine este Mihaela Arbănaș, viitoarea soție a lui Marian Oprișan. Fostul președinte al PSD Vrancea și aleasa lui au stabilit deja data nunții

Stan Filon 04.08.2021, 15:46

Acum s-a aflat cine este Mihaela Arbănaș, viitoarea soție a lui Marian Oprișan! Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de câțiva ani, care a început însă pe vremea când femeia era măritată și avea și doi copii. Acum cei doi și-au făcut publică relația și se pregătesc de nuntă.

Cine este Mihaela Arbănaș, viitoarea soție a lui Marian Oprișan

Marian Oprișan a fost căsătorit cu inginera textilistă Ofelia, de care a divorțat însă în anul 2003. Cei doi au o fiică împreună, absolventă de drept. Acasta s-a reprofilat însă și lucrează ca organizator de evenimente în Londra. De atunci, Marian Oprișan a avut mai multe relații, unele chiar de durată.

S-a iubit cu Lucreția, soția șoferului său, de care s-a despărțit mai apoi. Aceasta a devenit soția actualului primar al municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă, considerat a fi creația politică a lui Oprișan. Marian Oprișan a mai avut o relație cu Larisa Nădrag, mai tânără cu 25 de ani decât el, jurnalist de profesie. Aceasta a fost angajată de un prieten al lui Marian Oprișan ca și consilier la Autoritatea de Supraveghere Financiară, pentru un salariu de 20.000 de lei pe lună.

Cine este Mihaela Arbanas, viitoarea sotie a lui Marian Oprisan
Cine este Mihaela Arbanas, viitoarea sotie a lui Marian Oprisan

Pusă în funcție chiar de Marian Oprișan

Fostul Baron de Vrancea se pare că s-a potolit și vrea să se așeze la casa lui. Cea care l-a făcut bărbat de casă este Mihaela Arbănaș, cu care are o relație foarte discretă de câțiva ani de zile. Cei doi și-au oficializat relația. S-au cununat la primăria comunei vrâncene Bolotești, unde Oprișan are un adevărat palat.

Au petrecut la un restaurant din localitate, alături de mai mulți prieteni. La același restaurant urmează să aibă loc și petrecerea de nuntă, stabilită pentru data de 21 august. Cei doi îndrăgostiți au fost și în luna e miere, la Monte Carlo. Cei doi se cunosc de ceva vreme, femeia fiind propulsată de Marian Oprișan în lumea bună a județului.

El este cel care a numit-o chiar directoare în Consiliul Județean Vrancea, la Direcția Dezvoltare și Promovare. Femeia a fost căsătorită cu un primar PSD dintr-o comună din Vrancea, cu care are împreună și doi copii.

Marian Oprișan s-a retras din lumina reflectoarelor de mai bine de un an de zile, de când a pierdut șefia Consiliului Județean Vrancea și a fost și huiduit copios la congresul PSD. Acesta nici nu a fost lăsat să-și țină cuvântarea, fiind huiduit la scenă deschisă, ceea ce nu s-a mai întâmplat niciodată la un congres PSD. Mulți i-au strigat atunci chiar ”Du-te acasă”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...