Cine este Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la Cuțite 2023? Tânărul de 24 de ani are realizări incredibile

Emanuela Pană 19.10.2023, 09:35
Cine este Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la Cuțite 2023? Tânărul de 24 de ani are realizări incredibile

Sezonul cu numărul 12 al show-ului culinar Chefi la Cuțite a ajuns la final ieri, 18 octombrie, iar câștigătorul competiției este Janni Alexandridis. Pe 17 septembrie 2023, Florin Dumitrescu decidea să pornească pe drumul spre marele premiu cu un concurent cu o experiență incredibilă. Află cine este Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la Cuțite 2023. 

Chefi la Cuțite 2023 a ajuns la final miercuri, 18 octombrie

Emisiunea ”Chefi la Cuțite” a ajuns la final miercuri, 18 octombrie 2023. Janni Alexandridis este câștigătorul sezonului 12 al show-ului culinar. Marea finală s-a disputat între doi concurenți din echipa lui Florin Dumitrescu, Ioana Dehelean și Janni Alexandridis, și cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, Valentin Timofte. 

Cursa pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro a fost câștigată de Janni, după trei probe de foc. Show-ul a început cu alegerea echipelor, iar fanii emisiunii au avut ocazia să se bucure, din nou, de prezența concurenților eliminați din concurs.  

Ioana Dehelean, din echipa mov, i-a avut alături de ea pe Maria Paraschiv, Alex Bunea, Raluca Hulubei, Ursu și Nadd Hu. La rândul lui, Valentin Timofte, din echipa portocalie, a luptat alături de Mirela Chiroabă, Cosmin Berki, Maryoris Hurtado, Habibi și Răzvan Mincă. 

Janni Alexandridis, cuțitul de aur al echipei mov, și-a ales să fie ajutat de următorii foști concurenți: Mariposa, Alex Mihoc, Horia Manea, Fabian Soare și Mihaela Bărbosu. Din păcate, chef Cătălin Scărlătescu nu a avut niciun reprezentant în ultima bătălie a sezonului 12.  

Citește și: Cum a slăbit Claudia Radu de la Chefi la Cuțite 60 de kilograme? A împărtășit dieta cu fanii

Cine este Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la Cuțite 2023? 

După o luptă strânsă, juriul a decis că cel care pleacă acasă cu titlul de câștigător al emisiunii ”Chefi la Cuțite”, dar și cu merele premiu în valoare de 30.000 de euro este nimeni altul decât Janni Alexandridis.

Cine este Janni Alexandridis, castigatorul Chefi la Cutite 2023?
Janni Alexandridis, castigatorul Chefi la Cutite 2023

Tânărul bucătar în vârstă de 24 de ani, împliniți ultima săptămână din concurs, a fost desemnat marele câștigător în uralele tuturor. Concurentul a avut mari emoții pe parcursul ediției, mai ales că nu avea mare ”încredere” în desertul pe care l-a pregătit pentru finală, dar bineînțeles că a fost extrem de fericit când numele lui a fost strigat câștigător.  

Janni a început să țipe și să plângă de bucurie când a realizat că și-a împlinit visul, acela de a fi marele câștigător ”Chefi la cuțite”.  

”Am câștigat cel mai mare show de bucătar din România și eu sunt bucătar, pentru mine, asta înseamnă tot. Asta e viața mea. Sunt așa emoționat că l-am auzit și pe chef ce a zis, că o să fiu foarte mare”, a mărturisit Janni Alexandridis.

Vezi și: Finala Chefi la cuțite 2023. Marele câștigător al sezonului 11

”Bravo, Janni, meriți! Ești uriaș și o să ajungi mare de tot” 

Nu este un secret pentru nimeni faptul că chef Florin Dumitrescu, liderul echipei mov, i-a susținut în egală măsură pe cei doi finaliști ai echipei lui. Când a aflat vestea cea mare, și anume că el este cel care a dat câștigătorul sezonul 12, Dumitrescu abia și-a stăpânit emoțiile.  

”Bravo, Janni, meriți! Bravo, ești uriaș și o să ajungi mare rău de tot”, au fost cuvintele de laudă ale juratului.

Dumitrescu l-a felicitat pe Janni pentru victorie, declarând că este convins că tânărul va ajunge să se bucure de mult succes în viață. 

Janni Alexandridis are doar 24 de ani, iar până la vârsta aceasta are deja realizări incredibile. Un bucătar profesionist, tânărul a ajuns în locuri exclusiviste, având privilegiul de a pregăti delicii pentru celebrități precum Selena Gomez sau Lewis Hamilton. 

Janni provine din Germania, însă este pe jumătate grec, pe jumătate român. În urmă cu ceva timp, concurentul povestea că are o legătură specială cu România, cu toate că nu a locuit aici (mama lui este din Oradea).  

”Știu, dar nu așa bine ca și mâncarea japoneză și germană, dar știu. Sarmale pot să fac, mămăligă pot să fac. Tocănița nu este doar românească. Am învățat stilul românesc cu carne afumată”, spunea el.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...