Cine este femeia pentru care Dan Bittman a părăsit-o pe Liliana Ștefan. E o adevărată devoratoare de milionari

Badea Violeta 03.01.2022, 13:00

Viața amoroasă a lui Dan Bittman pare desprinsă dintr-o telenovelă. La sfârșitul anului 2020, artistul o părăsea pe mama copiilor lui, Liliana Ștefan, după o relație de 25 de ani. La vremea aceea, apropiații cântărețului erau convinși că Monica Odagiu a avut un rol decisiv în destrămarea cuplului, dar adevărul pare să fie cu totul altul. Iată cine este, de fapt, femeia pentru care solistul trupei Holograf ar fi părăsit-o pe Liliana Ștefan!

Motivul pentru care Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au despărțit

Încurcate sunt căile iubirii în showbiz-ul românesc! Scotocind puţin prin trecutul lui Dan Bittman, ne amintim că acesta și-a părăsit partenera de viață după 25 de ani de relație.

Totul se întâmpla la sfârșitul anului 2020, iar decizia i-a șocat pe mulți, ținând cont și de faptul că cei doi au și trei copii împreună.

La vremea aceea, artistul anunța că, de fapt, nu mai forma un cuplu cu Liliana Ștefan de patru ani. De asemenea, componentul trupei Holograf își asuma toată vina pentru faptul că lucrurile nu au mai funcționat.

Tot atunci, apropiații cântărețului erau convinși că Monica Odagiu este de vină pentru destrămarea căsniciei sale. Acum s-a aflat că adevărul ar fi cu totul altul.

Andreea Ilie
Andreea Ilie

Pentru cine ar fi părăsit-o, de fapt, Dan Bittman pe Liliana Ștefan

Potrivit surselor jurnaliștilor de la Cancan.ro, Andreea Ilie ar fi reușit să-i fure inima lui Dan Bittman, iar cei doi ar fi avut și o relație.

Totuşi, ceva nu ar fi mers între ei și s-ar fi ajuns la despărțire. Din păcate pentru solistul trupei Holograf, Liliana Ștefan ar fi aflat de această poveste de iubire dintre partenerul ei și mezzosoprană și i-ar fi spus artistului să plece.

Așa se face că Dan Bittman și-ar fi făcut bagajele și ar fi părăsit vila pe care o ridicase împreună cu mama celor trei copii ai săi.

De ce s-ar fi despărțit Dan Bittman și Andreea Ilie

Se pare că artistul și-ar fi dorit o relație cu Andreea Ilie, însă nu una serioasă. Apropiații lui Dan Bittman au declarat că mezzosopranaar fi vrut ceva stabil, un partener care s-o ia și de soție, iar solistului nu i-ar fi convenit deloc acest lucru.

„Andreea e o tipă funny căreia îi place promovarea, e deschisă; ea cochetează de mulți ani cu mai multe vedete masculine de pe la noi, în ideea că, până la urmă, o să se căsătorească.

Dar nu i-a mers relația nici cu fostul iubit al Corinei Dănilă, Norris Măgeanu, nici cu Dan sau Bobby Păunescu – cu care ar fi fost mai mult amică – și nici cu alții.

Ori e nehotărâtă, ori poate că știe ea mai bine ce își dorește: adică pe cineva stabil care s-o ia și de soție. Cert este că i-a zis de data asta și ea pas lui Bittman”, a mărturisit o sursă din anturajul cântăreței.

Așa se face că Dan Bittman nu a rămas nici cu Andreea Ilie, nici cu Monica Odagiu și a pierdut-o și pe Liliana Ștefan, cu care a avut o relație de 25 de ani. În acest moment, cunoscutul artist este singur, fără nicio relație stabilă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...