Cine este femeia care l-a făcut pe Vlad Gherman să uite de Cristina Ciobănașu. Telespectatorii Antena 1 o știu, cu siguranță

Badea Violeta 04.01.2022, 15:11

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au surprins pe toată lumea cu despărțirea lor. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de iubire care a durat nouă ani, dar în loc să ajungă la altar, și-au spus „Adio”. La scurt timp, tânăra actriță și-a refăcut viața alături de alt partener. Acum se pare că a ieșit soarele și pe strada lui Vlad Gherman. Iată cine este femeia care l-a făcut să uite de Cristina Ciobănașu!

Cine e femeia care apare în poze alături de Vlad Gherman

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit în urma cu aproximativ un an de zile. Deși toată lumea spera ca ei să se împace, cei doi au deci să rămână doar amici și colegi de breaslă, jucând amândoi în serialul „Adela”, difuzat de postul de televiziune Antena 1.

Între timp, Cristina Ciobănașu a început o nouă relație și trăiește acum momente de poveste lângă bărbatul care a reușit să-i fure inima, dar se pare că nici Vlad Gherman nu mai pierde vremea și dă semne că simte din nou fiorii dragostei.

Recent, actorul a publicat pe rețelel sociale câteva imagini din vacanță, iar fanii au observat că din cadru nu lipsește Oana Moșneagu, nimeni alta decât colega lui din serialul „Adela”. Cei doi au petrecut atât Crăciunul, cât și Revelionul împreună. Ce-i drept, Vlad Gherman și Oana Moșneagu nu au plecat singuri la munte, ci alături de o gașcă de prieteni.

Cu toate astea, internauții își pun din ce în ce mai multe întrebări și bănuiesc că cei doi ar avea o relație de iubire. Momentan, actorul nu a confirmat specualțiile, dar nici nu le-a infirmat, ceea ce i-a pus și mai mult pe gânduri pe fanii săi din mediul online.

Vlad si Oana 1
Vlad Gherman si Oana Mosneagu

Oana Moșneagu, despre relația cu Vlad Gherman

În urma zvonurilor apărute legate de o posibilă relație, Oana Moșneagu a decis să vorbească despre relația ei cu Vlad Gherman. Actrița a recunoscut apropierea dintre ei, mai ales că amândoi au ieșit din alte relații.

„Eu, Mara, Vlad și Alecs am legat o prietenie foarte frumoasă în contextul acestui proiect. Cris privește relația noastră de prietenie cât se poate de normal.

Suntem prieteni și, da, ce-i drept, ne-am apropiat foarte mult toți patru, eu, Mara, Alecs și Vlad, de mai bine de jumătate de an, după ce fiecare a trecut printr-o despărțire.

Ne-am sprijinit reciproc. Faptul că am trecut prin perioada aia dificilă împreună ne-a unit. Dar și cu Cris ne înțelegem toți bine, râdem împreună pe set, ne mai povestim, sfătuim”, a declarat Oana Moșneagu, potrivit viva.ro.

Oana Moșneagu, în vârstă de 31 de ani, interpretează rolul Andreei în serialul „Adela”. În trecut, ea a lucrat într-o multinațională, apoi a  decis să se înscrie la Facultatea de Teatru.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...