Cine este, de fapt, iubitul Margheritei de la Clejani. Cu ce se ocupă tânărul

Iancu Andreea 26.05.2020, 14:37

Scandalul în care este implicată fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani ia amploare. După ce Margherita a fost autoarea unui accident și a ajuns la Poliție, noi dovezi arată cine se află în spatele comportamentului său. Tânărul cu care Marga are o relație nu pare să poarte un hram bun. Acesta a avut de a face cu Poliția într-o situație gravă.

Iubitul Margheritei, probleme cu substanțele ilegale

Anturajul Margăi nu pare să fie unul potrivit. Conform informațiilor oferite de cancan.ro, tânăra se iubește cu un băiat care a avut în trecut probleme cu Poliția. Se pare că în urmă cu doi ani, iubitul Margăi fusese condamnat pentru consum și deținere de stupefiante. Totuși, acesta a reușit să scape doar cu o amendă penală de 900 de lei datorită unui acord de recunoaștere.

Însă, tânărul pare să aibă și alte hobby-uri. Dincolo de consumul de substanțe interzise, acesta cântă muzică trap în trupa ”Nordwlui”.

Marga a provocat un accident de mașină Foto - fanatik.ro
Marga a provocat un accident de mașină

Margherita, drogată la volan

Accidentul rutier provocat de Marga sâmbătă dimineață pare să fi fost cauzat de consumul de droguri. Deși tânăra a spus că luase niște pastile din farmacie, s-a dovedit că era vorba despre heroină. În urma audierilor, Margherita a apărut într-o stare ciudată. Inițial, tatăl său nu a dorit să o lase să dea declarații, însă Marga a oferit câteva replici bizare în fața jurnaliștilor.

Toate bune și frumoase… ce teste să se facă? Alcooltest nu există, droguri nu există… Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu am avut nici o problemă. Am condus bine. Mai era Johnny Depp cu mine în mașină. Am accidentat pur și simplu o mașină, veneam de la o petrecere… Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Hollywood, spunea Margherita de la Clejani, la ieșirea din sediul Poliției.

Potrivit unei postări de pe contul de socializare al tinerei, aceasta petrecuse seara la ea acasă. Margherita a declarat, însă, că se întorcea de la o petrecere. Cu toate acestea, filmările dovedesc că party-ul a avut loc în complexul rezidențial în care locuiește. Se pare că Margherita are același hobby ca și iubitul său.

Pe de altă parte, nici fratele Margăi nu este prea departe de obiceiurile surorii sale. Consumul de droguri la adus în trecut și pe Fulgy în fața instanței. Acesta a fost internat într-un centru de dezintoxicare, printr-o hotărâre judecătorească.

Viorica îl atacă dur pe iubitul Margheritei
Viorica îl atacă dur pe iubitul Margheritei

Ce părere are Viorica despre iubitul fiicei sale

Totodată, nici Viorica nu privește cu ochi buni relația Margheritei. Artista consideră că fiica ei este o victimă a iubitului său.

Uneori anturajul strică. Spune-mi cu cine umbli, ca să-ţi spun cine eşti, era un proverb. Probabil că ăla a aranjat ceva ca să fie luat în prim-plan. Voi n-ați văzut că și-a pus povestea pe Instagram. Copiii mei sunt vânați de fel și fel de oameni, a declarat Viorica în apărarea fiicei sale.

Aceasta mărturisește că iubitul Margheritei are o influență negativă asupra fetei. Viorica îl atacă dur pe partenerul fiicei sale.

L-am băgat în curte și i-am dat să mănânce că era mort de foame!, a mai spus artista despre tânăr.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...