Cine este Claudiu Florică, acționarul lui Dinamo. Omul de afaceri a fost lovit de o mașină chiar pe trotuar. Care e acum starea lui de sănătate

Nicu Stan 06.07.2023, 14:54
Cine este Claudiu Florică, acționarul lui Dinamo. Omul de afaceri a fost lovit de o mașină chiar pe trotuar. Care e acum starea lui de sănătate

S-a aflat cine este Claudiu Florică, acționarul clubului de fotbal Dinamo. Omul de afaceri trece prin momente dificile după ce a fost lovit de o mașină chiar pe trotuar. Care este acum starea lui de sănătate după ce a suferit mai multe leziuni.

Cine este Claudiu Florică. Omul de afaceri a fost lovit de o mașină în timp ce se afla pe trotuar

Am aflat cine este Claudiu Florică, acționarul de la Dinamo, cel care acum trece prin momente foarte grele.

Acționarul lui Dinamo trăiește un coșmar după ce a fost lovit de o autoutilitară chiar pe trotuarul unei străzi din Capitală.

Claudiu Florica a fost lovit de o masina in timp ce iesea de la frizerie
Claudiu Florica a fost lovit de o masina in timp ce iesea de la frizerie

Cum s-a întâmplat totul

Bărbatul ieșea de la frizerie în momentul în care a fost lovit de mașină, iar totul s-a întâmplat, azi, în jurul orei 10.00, pe trotuarul străzii Năsăud din Sectorul 5. Șoferul autoutilitarei a efectuat o manevră de mers înapoi pe trotuar și astfel l-a lovit pe Claudiu Florică.

În urma incidentului, Claudiu Florică a fost transportat și internat la Spitalul Universitar, acolo unde a fost diagnosticat cu traumatism TCC nivel 1 și traumatism toracic.

De asemenea, polițiștii care au ajuns la fața locului i-au întocmit șoferului autoutilitarei un dosar penal și i-au reținut carnetul de conducere.

Claudiu Florică este cel care a oferit clubului Dinamo suma de care avea nevoie pentru a obține licența pentru Superliga. De asemenea, Claudiu Florică și-a exprimat intenția de a investi la Dinamo la scurt timp după ce clubul a fost preluat de către Red&White. Apoi, a acordat suma de 500.000 de euro pentru ca echipa din „Ștefan cel Mare” să poată juca în Liga 1.

Cine este Claudiu Florică

Claudiu Florică, fostul sef al Fujitsu Romania, este cel care a fost implicat în Dosarul Microsoft, fiind unul dintre denunțători, alături de Dinu Pescariu.

În luna noiembrie a anului 2021, Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât achitarea fostului ministru al Telecomunicațiilor Gabriel Sandu, a fostului director Microsoft Calin Tatomir si a oamenilor de afaceri Dinu Pescariu și Claudiu Florică în dosarul Microsoft 2. Dosarul viza vânzarea de licențe Microsft, în care procurorii anticorupție stabiliseră că prejudiciul depășeste 51 de milioane de euro.

Cine este Claudiu Florica, actionar la Dinamo
Cine este Claudiu Florica, actionar la Dinamo

Câți bani ar fi fost spălați de cei doi milionari

Cei care se întreabă cine este Claudiu Florică, aceștia trebuie să știe că acționarul de la Dinamo a scăpat de acuzațiile de spălare de bani în urma prescrierii infracțiunilor, chiar dacă împreună cu Dinu Pescariu erau acuzați că ar fi ”albit” mai mult de 22 de milioane de dolari prin intermediul unor societăţi de tip offshore.

În urma prescrierii faptelor, milionarii Claudiu Florică şi Dinu Pescariu au rămas fără niște sume de bani, instanța dispunând asta. Astfel, actualul acționar al Dinamo a fost pus să restiutuie suma de 10.858.479 de dolari.

Urmăriți Impact.ro și pe