Cine este cel mai bogat în fani pe net: Andra, Dorian Popa sau Selly?

Rădulescu Valentin 27.04.2020, 21:15
Cine este cel mai bogat în fani pe net: Andra, Dorian Popa sau Selly?

Agenția Sarcom Media a lansat cele mai recente detalii despre numărul vizionărilor pe care vedetele le-au avut în perioada de pandemie. Topurile au avut destule schimbări, astfel încât regăsim și nume noi printre cele mai urmărite vedete.

Cine este cel mai bogat in fani pe net: Andra, Dorian Popa sau Selly?

Potrivit informațiilor de la agenția Starcom Media, cele mai urmărite vedete în plină pandemie în social media, respectiv Facebook, Youtube și Instagram, pentru luna martie sunt Adelina Pestrițu, Inna și Selly. Cântăreții sun cei mai populari influenceri, după care urmează persoanele din zona fashion și beauty, iar nu în ultimul rând, cei din zona de gaming, care au prins și foarte mult la public în luna martie. În clasamentul general, principalul entertainment este celebrul Selly, care apare în primele zece nume.

Bilanțul publicat în urmă cu câteva luni a luat o întorsătură, astfel încât lucrurile s-au mai schimbat un pic. Pe lângă topul făcut de Social Media, agenția a mai arătat și o noutate în clasamentele categoriilor de muzică, fashion & beauty, TV Stars, divertisment, dar și gaming. Starcom analizează de astfel și prezența celor mai urmărite conturi de pe Facebook, Instagram și Youtube, dar și popularitatea canalului și engagement-ul comunităților de pe fiecare cont.

Foto: paginamedia.ro
Foto: paginamedia.ro

IAN, Tony Poptămaș și Andreea Bălan și-au făcut apariția în top

Inna este din nou în vârful topului, dar de astfel, avem și noi apariții, precum cele ale lui IAN, Tony Poptămaș și Andreea Bălan. Totodată, vlogger-ul și juratul Next Star, Dorian Popa, nu este lăsat în urmă, acesta fiind primul în topul vedetelor urmărite din TV în social media. După care urmează Andreea Mantea, celebra prezentatoare a emisiunii Puterea Dragostei. Persoanele care se mai regăsesc în top sunt : Măruță, Mihai Morar și Andreea Marin.

Inna este în vârful topului general, dar nu are primul loc pe nici o platformă individuală, totul datorită comunității mari pe care o deține. Adelina Pestrițu a urcat însă pe doi, după ce în luna decembrie a ocupat locul trei. De astfel, are și ea o comunitate destul de puternică pe Instagram, acolo unde deține și locul unu. Interesul pentru fitness de acasă a crescut și el, iar pe locul nouă îl regăsim pe trainer-ul Andrei Deiu, cu antrenamentele pentru acasă.

Urmăriți Impact.ro și pe