Cine este bărbatul cu care Cristina Bâtlan s-a logodit în secret. „A fost foarte emoționant”

Ana-Maria Tudor 03.07.2023, 14:10
Cine este bărbatul cu care Cristina Bâtlan s-a logodit în secret. „A fost foarte emoționant”

Cristina Bâtlan, milionara cunoscută, a găsit fericirea în brațele unui bărbat și nu a stat prea mult pe gânduri în a-și urma inima. Îndrăgostită până peste cap, ea a decis să se logodească în secret cu partenerul alături de care a trăit momente speciale și deosebite.

Cristina Bâtlan, logodnă în mare secret la Veneția

Cristina Bâtlan emană o fericire copleșitoare și este mai îndrăgostită ca niciodată. Milionara conștientizează că atunci când găsești persoană potrivită, este important să acționezi, așa că s-a logodit cu alesul inimii sale într-un cadru intim, departe de privirile curioșilor.

Deși nu a oferit prea multe detalii, Cristina a dezvăluit câteva aspecte despre bărbatul care a reușit să o cucerească. Cristina Bâtlan și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod cu totul special, deoarece logodna lor a avut loc în data de 28 aprilie la Veneția. Această surpriză a făcut momentul și mai emoționant pentru ea.

Cristina Batlan iubeste din nou. Vedeta de la Imperiul leilor si-a refacut viata dupa divort

Milionara a mărturisit că nu se aștepta la acest gest romantic, dar în același timp recunoaște că își dorea o relație în care să se simtă îndrăgostită în fiecare zi

„Cred că a fost cel mai impresionant moment pentru mine. Ne-am logodit la Veneția, pe 28 aprilie, fix de ziua mea, și a fost foarte emoționant. Nici nu mă așteptam! Trăiesc o nouă experiență și pentru că mi-am dorit să întru într-o relație cu un om de care să fiu îndrăgostită în fiecare zi”, a mărturisit Cristina Bâtlan, conform okmagazine.ro.

Cine este norocosul care a făcut-o pe Cristina Bâtlan să îi dăruiască inima

Cristina Bâtlan a dezvăluit și câteva detalii despre partenerul său de viață, numit Petru, cu care s-a logodit recent. Potrivit mărturisirilor milionarei, Petru este originar din Bucovina și se ocupă de afaceri.

Interesant este faptul că inițial, el i-a scris pe contul companiei Cristinei pentru a o felicita pentru că a găsit un brand care încă produce pantofi cu talpă de piele.

„Petru e din Bucovina, face tot business și mi-a scris pe contul companiei, după ce tocmai își cumpărase niște pantofi de la noi. M-a felicitat că, în sfârșit, a găsit un brand care încă produce pantofi cu talpă de piele – un detaliu pe care nu se mai pune preț azi. După care mi-a mai scris, am mai vorbit, a durat vreo șase luni până când ne-am văzut față-n față. Deci a fost treptat, dar s-a întâmplat într-un moment în care am simțit că am nevoie de cineva care să mă iubească și să aibă grijă de mine. (…) Și cred că am găsit omul perfect pentru mine, pentru că simt că mă respectă și mă iubește”, a adăugat milionara, pentru sursa citată anterior.

Urmăriți Impact.ro și pe