Cine este Aura Marcu, stewardesa cu voce de aur, care a primit Golden Buzz. Florin Călinescu în lacrimi, fără cuvinte

Diana Radu 14.03.2020, 13:23
Cine este Aura Marcu, stewardesa cu voce de aur, care a primit Golden Buzz. Florin Călinescu în lacrimi, fără cuvinte

A șasea ediție de la Românii au talent de vineri (13 martie) de pe PRO TV a fost una presărată cu multe momente spectaculoase și pline de emoție, însă doar unul dintre ele a reușit să ia Golden Buzz. Este vorba despre momentul susținu de Aurora Marcu.

Florin Călinescu a dat Golden Buzz vineri la Românii au Talent

Aura Marcu în vârstă de 34 de ani a reușit să-i emoțineze pe jurații de la Românii au Talent, dar și pe telespectatori cu numărul său cu vocea sa de aur. Tânăra de la Bacău este în prezent stewardesă și are o poveste de viață impresionantă. Aceasta a schimbat 11 centre de plasament deoarece părinții au părăsit-o de la vârsta de două zile. Recent, a aflat că tatăl său a murit, iar mama sa a înnebunit și cumva a spus că a crescut cu povara că venirea sa pe lume i-a destrămat și distrus familia.

Cel care a fost cel mai impresionat de momentul său, a fost Florin Călinescu, drept pentru care a apăsat butonul auriu de Golden Buzz și a trimis-o pe Aura Marcu direct în finală. Momentul a fost unul vizibil emoționant pentru concurentă care nu se aștepta ca talentul său să fie atât de apreciat.

aura marcu, golden buzz, romanii au talent
Florin Călinescu a dat Golden Buzz vineri la Românii au Talent

„Am văzut lacrimi în ochii lui, am văzut că a ajuns emoția concurentei la el și m-a impresionat foarte tare”, a mărturisit Andra. „Meriți din plin bucuria asta. Felicitări!”, i-a transmis Andi Moiesescu. De asemenea, Aura a primit sute de aplauze din partea publicului.

Aura a urmat cursurile Conservatorului din Iași și Liceul de Artă din Bacău și adoră muzica clasică. În plus, este pasionată de poezii și desen. În prezent, tânăra este stewardesă, așa cum a visat de mică. Aceasta spune că auzea mereu avioanele survolând deasupra sa, deoarece a copilărit o vreme bună într-un centru ce se afla în apropierea unui aeroport, însă nu credea niciodată că o să ajungă să zboare și ea. Cu toate acesta cu multă muncă și cu mult curaj, Aura și-a îndeplinit visul cu propriile forțe.

„Încă mai am momente, momente de fericire pură, când nu sufăr, dar lupt, lupt să fac o parte din lucruri și să rămân conectată la prezent”, a transmis Aura.

 

 

Cum se împart banii în cuplul lor?
Urmăriți Impact.ro și pe