Cine este atacatorul patronului de la NUBA. Polițiștii l-au identificat. Ar fi fugit deja din țară

Mihnea Tălău 21.04.2023, 15:52
Cine este atacatorul patronului de la NUBA. Polițiștii l-au identificat. Ar fi fugit deja din țară

Au apărut primele informații despre autorul atacului asupra patronului localului de lux, Nuba. Polițiștii l-au identificat pe atacatorul lui Jean Sasu, care a fost înjunghiat joi în fața localului său, situat în cartierul bucureștean Dorobanți.

S-a aflat cine este agresorul lui Jean Sasu

Agresorul ar fi un cetățean străin, care ar fi fugit din România, încă de seara trecută. Poliția a aflat hotelul unde a fost cazat bărbatul și a identificat și mașina închiriată cu care acesta s-a deplasat pe perioada șederii în România, anunță Antena 3 CNN.

Autoritățile sunt de părere că atacul a fost premeditat și a avut loc la cafeneaua plină cu clienții. Individul l-a așteptat pe patronul localului iar scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Pe imagini se poate observa cum agresorul, care stă la o masă, se ridică brusc și aleargă în urma afaceristului, după care recurge la gestul extrem.

Jean Sasu

Înaintea atacului nu a avut loc nicio discuție sau incident între agresor și victimă

Jean Sasu, unul dintre cei trei antreprenori care au lansat conceptul Nuba în 2015, a fost agresat de un individ cu un cuțit. El susține că atacatorul l-ar fi urmărit în ultimele zile, ar fi venit periodic în cafenea și ar fi făcut filmulețe cu telefonul în local.

Chiar în momentul în care Jean Sasu a părăsit localul, individul a alergat după el și l-a atacat cu un cuțit, rănindu-l în partea dorsala. Atacatorul a reuşit să dispară de la locul faptei și este de negăsit. Bărbatul a purtat o pălărie trasă pe ochi şi un hanorac larg pentru a fi cât mai greu de recunoscut. Imediat după faptă, acesta a fugit pe o stradă din zona Dorobanți, îndreptându-se spre un parc aflat în vecinătate, acolo unde i s-a pierdut urma. Tot în aceste momente a scăpat și de mai multe elemente de îmbrăcăminte, pentru a-și pierde urma.

Conform declarațiilor martorii, nu ar fi avut loc nicio discuție sau vreun incident înaintea atacului între agresor și victimă.

Și Jean Sasu a susținut că nu îl cunoaște pe agresor și nici nu crede că a deranjat pe cineva.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...