Cine este administratorul liceului din Neamț care a fost omorât prin tortură. Ce au descoperit anchetatorii

Andreea Bisinicu 08.12.2023, 12:01
Cine este administratorul liceului din Neamț care a fost omorât prin tortură. Ce au descoperit anchetatorii

Clipe cumplite pentru familia unui administrator de liceu din județul Neamț. Bărbatul în vârstă de 63 de ani din orașul Roman a fost găsit fără suflare în curtea casei sale. Oamenii legii au sosit la locul faptei, în dimineața zilei de miercuri, 6 decembrie, pentru a declara decesul. Ce au descoperit anchetatorii.

Un bărbat de 63 de ani din Roman, torturat până la moarte

Sfârșit tragic pentru administratorul Colegiului „Petru Poni“ din orașul Roman, județul Neamț. Bărbatul în vârstă de 63 de ani a fost omorât cu bestialitate, după ce a fost torturat fără milă, fiind legat de mâini și de picioare, în curtea propriei locuințe.

O vecină a făcut apelul la 112, după ce a descoperit trupul neînsuflețit al bărbatului, legat în curtea casei. Femeia a sunat la Salvare și la Poliție, însă, din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru victimă. Potrivit comunicatului Poliției Neamț, procurorii criminaliști și o echipă operativă ar fi început investigațiile.

„A fost informat procurorul criminalist, fiind constituită echipă operativă formată din poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti. În cauză, cercetările sunt continuate de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ“, se precizează într-un comunicat al Poliţiei Neamţ.

Cine ar fi ucigașul administratorului de liceu

Viceprimarul din Roman, Alexandru Mihăilă, a oferit primele declarații privind trecerea în neființă a victimei. Conform spuselor oficialului, bărbatul în vârstă de 63 de ani ar fi lăsat în urmă un fiu, iar mama acestuia locuiește într-un container pus la dispoziție de primărie.

„Îl cunosc foarte bine pe cel ucis. Era un bărbat serios, muncitor. Lucra ca administrator la un colegiu și la o grădiniță cu program prelungit. Din câte știm a fost însurat și ar avea un băiat.

Din discuțiile pe care le-am avut cu vecinii, am aflat că se presupune că ar fi putut fi ucis de un bărbat care-l ajuta la îngrijirea animalelor. Mama acestuia e asistată social și locuiește într-un container pus la dispoziție de primărie.

Am sunat-o când am aflat de cruzimea cu care a fost omorât consăteanul și mi-a spus că nu crede că băiatul ei l-ar fi ucis pentru că, în urmă cu doar câteva zile, s-a întânit cu persoana decedată, care i-ar fi spus că este foarte mulțumită de fiul ei, că e muncitor și își vede de treabă. Se va vedea la anchetă ce s-a întâmplat.

Oricum toată lumea e șocată de cruzimea suprimării sale. Geamurile casei erau sparte, iar bărbatul bătut măr a fost găsit legat de mâni și de picioare, în curtea casei”, a declarat viceprimarul Alexandru Mihăilă pentru monitorulneamt.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe