Cine e Stelian Fulga, omul care se luptă cu CNA pentru a-și prezenta ”leacurile miraculoase” la TV

Daria Petrescu 12.12.2020, 11:19
Cine e Stelian Fulga, omul care se luptă cu CNA pentru a-și prezenta ”leacurile miraculoase” la TV

Stelian Fulga a ajuns în ultimii ani, unul dintre cei mai controversați oameni care apar pe micile ecrane. Bărbatul deține Estrada TV, o televiziune în mare parte dedicată prezentării unor leacuri rare. El a intrat în conflict anul trecut cu CNA din cauza leacurilor pe care acesta le prezintă mereu la tv. Acesta susține că leacurile vindecă și cancerul, una dintre cele mai cumplite boli.

Cine e Stelian Fulga, „vindecătorul” de la Estrada TV

Anul trecut, CNA a avut o ședință cu „vindecătorul” Stelian Fulga, de la Estrada TV. Unul dintre cele mai controversate personaje de pe micul ecran Fulga a fost invitat de Consiliul Național al Audiovizualului pentru a da explicații. Acesta trebuia să justifice că  televiziunea lui a primit o serie de amenzi pe care pe care nu le-a plătit. Motivul pentru care televiziunea acestuia a fost amendată, este aceea că, omul susține în cadrul emisiunilor sale,  că poate vindeva boli grave ale oamenilor, creând o iluzie.

Stelian Fulga avea patru amenzi de mai bine de șase luni, însă nu au fost plătite. În fața CNA, Fulga s-a prezentat ca fiind director general al postului Estrada TV și i-a acuzat pe aceștia că dă amenzi prea mari. Discuțiile au fost așa de aprinse încât parte din reprezentanții televiziunilor, prezenți în ședință, au părăsit sala. Paginademedia.ro a prezentat anul trecut întreaga discuție dintre Stelian Fulga și CNA:

Discuții aprinse între Fulga și CNA

„Vreau să știu de la dânsul (reprezentant al departamnentului juridic – n.r.) de cât este prima amendă”, și-a început pledoaria Stelian Fulga.

„Poate să fie și de un leu, domnul Fulga, dumneavoastră sunteți obligat, conform legii, să o plătiți”, i-a răspuns Monica Gubernat, președintele CNA.

„Pe mine aici ați venit ca să mă judecați sau ca să avem dialog? Ați văzut dumneavoastră ce fac alte televiziuni seară de seară? A mai fost vreo televiziune amendată cu un miliard până când să fiu eu la televiziunea Estrada?

Spuneți una și eu plec acum de aici. Acum mi s-a dat o amendă de două miliarde. Eu de 7 luni de zile dau reluări expres ca să văd dacă mai mi se dă amendă. Eu din data de 18 martie nu am mai fost la televiziune.

Am vrut să văd dacă mi se mai dă amendă și mi s-a dat două miliarde. Ce vreau ca să vă spun. În urmă cu șapte, opt ani, eu am vrut să fac o televiziune, Full TV, și de aici m-ați respins pentru că m-ați asociat cu Dan Diaconescu. Eu vă spun de atâți ani să se desemneze o comisie de aici, de la dumneavoastră, că tot ce fac eu este natural”, spus Stelian Fulga

„În secolul 21 ați spus că puteți vindeca cancerul”

„Dați-mi voie ca să vorbesc. Că nu dumneavoastră plătiți amenda, eu o plătesc. Doamnă, lăsați-mă ca să vorbesc și eu. Dumneavoastră m-ați chemat pe mine, nu eu am venit aici”, a spus Fulga membrului CNA.

Dorina Rusu, membru CNA, i-a răspuns că amenzile au fost date pentru încălcarea legii audiovizualului. „Le-ați dat oamenilor niște iluzii că puteți să le vindecați boli grave. În secolul 21 ați spus că puteți vindeca cancerul.

„Dumneavoastră, televiziunile mari care nu le dați nicio amendă, ați văzut cazul Dincă, își fac reclamă. Televiziunea nu a luat niciun ban de la nimeni. Știți că toți pacienții care vin la mine vin de la medic? Eu v-am spus că nu sunt în competiție cu niciun medic? Eu sunt inginer”, a mai adăugat Fulga.

 

Urmăriți Impact.ro și pe