Cine a făcut, de fapt, poza controversată cu Orban și miniștrii. Mihai Gâdea a făcut dezvăluirea la Antena 3

Andrei Cezar 02.06.2020, 16:11

Surpriză de proporții în cazul fotografiei din biroul premierului Ludovic Orban. Mihai Gâdea a dezvăluit luni seara, la emisunea Sinteza Zilei, cine este autorul pozei care i-a revoltat pe internauți.

Cine a făcut  poza controversată cu Orban și miniștrii

Fotografia în care apar Ludovic Orban și unii miniștrii din cabinetul său, în timp ce fumează și consumă băuturi alcoolice, în clădirea Guvernului, a apărut vineri pe Facebook. La început se credea că cel care ar fi ”scăpat” fotografia în mediul online ar fi fost șeful cancelariei primului ministru, Ionel Dancă. Doar că zvonurile nu s-au confirmat.

Potrivit unor surse citate de PSNews, cel care ar fi făcut acea poză ar fi fost chiar ministrul care a apărut în chiloți, în direct la o emisiune televizată, Ionuț Stroe. Acesta ar fi vrut să o trimită unei persoane pe care o cunoaște, doar că din greșeală a ajuns la o persoană din Craiova, care îl cunoaște pe jurnalistul Cristian Vasilcoiu, cel care a și postat fotografia pe Facebook.

„Ionuț Stroe, ‘ministrul în chiloți’, este cel care a făcut această fotografie, a trimis-o unei persoane din Craiova, iar acea persoană se pare că a trimis fotografia jurnalistului Cristian Vasilcoiu, cel care a publicat-o. Ei bine s-a aflat și acest lucru, cine a făcut fotografia, cum a ajuns ea în presă și sigur că întrebarea de fond este dacă acolo a fost prostie sau pur și simplu este o operațiune”, a spus Mihai Gâdea, în ediția de luni a emisiunii Sinteza zilei.

Cine a făcut, de fapt, poza controversată cu Orban și miniștrii. Mihai Gâdea a făcut dezvăluirea la Antena 3
Cine a făcut, de fapt, poza controversată cu Orban și miniștrii. Mihai Gâdea a făcut dezvăluirea la Antena 3

Orban nu va face anchetă în cazul fotografiei

Tot luni seara, la un alt post de televiziune, Ludovic Orban și-a recunoscut greșeala pe care a făcut-o și a declarat că nu este interesat să facă vreo anchetă pentru a depista cine a fost autorul acelei fotografii.

“Nici nu mă interesează să fac o anchetă. Pe pe altă parte, am compărut într-o postură care nu era corectă, acel lucru poate mă face să fiu şi mai corect. Eu sunt un om care respectă regulile.

Se întâmplă în anumite ocazii să mai laşi garda jos. A fost o astfel de ocazie, era ziua mea. Eu nu am chemat pe nimeni de ziua mea, ei mi-au făcut o surpriză şi au venit, colegi, colaboratori apropiaţi, nu puteam să nu îi primesc, să nu stăm de vorbă. Şi atunci când stăteam la masă discutam tot de problemele Guvernului, tot de problemele cu care ne confruntăm, tot de deciziile posibile pe care puteam să le luăm”, a menţionat premierul la Digi 24.

Urmăriți Impact.ro și pe