Cine a dat-o afară, de fapt, pe Vulpița de la Antena 1. ”Aici ești angajată, faci ce ți se spune”. Dezvăluiri din culise

Diana Dumitrache 15.07.2020, 18:58

După aproape jumătate de an în care au fost urmăriţi cu sufletul la gură de telespectatori, soţii Stegaru nu vor mai apărea pe micul ecran. Cine a dat-o afară, de fapt, pe Vulpiţa? Relaţia dintre Antena 1 şi şi aceasta s-a încheiat cu scandal.

Cine a dat-o afară pe Vulpiţa de la Antena 1? Telenovela soţilor Stegaru a ajuns la final

Succesul emisiunii “Acces Direct” de la Antena 1 a fost unul colosal în ultima jumătate de an. Veronica şi Viorel Stegaru au ţinut telespectatorii în faţa micului ecran în fiecare zi. Neînţelegerile celor doi, scandalurile şi împăcările rupte parcă din telenovele au avut un succes răsunător.

De asemenea, Veronica (Vulpiţa) a fost transformată total. Cei din echipa emisiunii de la Antena 1 au dus-o la un salon de înfrumuseţare, ba chiar i-au cumpărat haine care mai de care mai la modă. Astfel, au început să apară admiratori ai femeii din judeţul Vaslui. Şi asta nu este tot!

Cine a dat-o afară, de fapt, pe Vulpița de la Antena 1. ”Aici ești angajată, faci ce ți se spune”. Dezvăluiri din culise
Cine a dat-o afară, de fapt, pe Vulpița de la Antena 1. ”Aici ești angajată, faci ce ți se spune”. Dezvăluiri din culise

Vasluianca a scos şi o melodie care a înregistrat milioane de accesări pe YouTube. Asta e dovada că soţii Stegaru au ajuns la inimile telespectatorilor. Promovarea excesivă şi plină de minciuni, însă, au transformat emisiunea într-un spectacol de-a dreptul penibil. Cei doi au fost puşi în situaţii revoltătoare şi ruşinoase. Totul pentru… bani.

Prezentatoarea de la “Acces Direct”, vinovată de concedierea Veronicăi

Cea care ar fi dat-o afară pe Vulpiţa din emisiune ar fi fost chiar Mirela Vaida. Cei doi vasluieni au fost acuzaţi de echipa de producţie că se considerau vedete, că s-au schimbat în rău şi că aveau pretenţii din ce în ce mai mari.

Aici ești angajată, nu un simplu invitat. Aici faci ceea ce ți se spune, i-ar fi strigat Vaida, nervoasă, în repetate rânduri.

Prestaţia Vulpiței și a soțului ei era remunerată cu 2000 euro/lunar, spun surse apropiate trustului. De asemenea, soţilor Stegaru li se pusese la dispoziție un apartament şi o mașină cu șofer.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...