Chinurile prin care trece Roxana Ciuhulescu. „Nu mă mai puteam deplasa”. Soluția oferită de medici

Andra Daoud 15.08.2022, 21:00
Chinurile prin care trece Roxana Ciuhulescu. „Nu mă mai puteam deplasa”. Soluția oferită de medici

Roxana Ciuhulescu a trecut recent printr-o încercare dificilă. Vedeta a ajuns pe mâinile medicilor, după ce s-a confruntat cu dureri cumplite și după ce nu s-a mai putut deplasa. Este a doua oară când are probleme de sănătate, după participarea la Survivor. Ce s-a întâmplat cu fosta prezentatoare TV și cum se recuperează în urma problemelor apărute.

Roxana Ciuhulescu se confruntă cu probleme de sănătate

Una caldă, una rece pentru Roxana Ciuhulescu. Fosta prezentatoare TV și familia ei s-au mutat în casă nouă, iar Roxana a exagerat cu efortul depus pentru mutare, așa că s-a ales cu unele probleme de sănătate. Roxana Ciuhulescu a mărturisit, într-un interviu pentru playtech.ro, că a ajuns pe mâinile medicilor, iar diagnosticul primit a fost discopatie.

După problemele de la genunchi, cu care s-a ales în urma participării la Survivor, Roxana Ciuhulescu a avut, de data aceasta, unele probleme la coloană. Vedeta s-a forțat atunci când a avut loc mutarea în casă nouă, așa că s-a ales cu unele dureri insuportabile de spate.

„Am fost anchilozată de spate, l-am vizitat pe domnul doctor Codorean că nu mă mai puteam mișca. Asta e, la 1.92 metri, te dor toate. Am discopatie”, a mărturisit ea, în interviul pentru sursa citată.

„Ne-am mutat și am avut o perioadă foarte încărcată. Dimineața la birou, după amiaza am fost ocupați cu casa. Am muncit pe rupte. Am cărat de toate”, a mai spus Roxana.

Chinurile prin care trece Roxana Ciuhulescu. „Nu mă mai puteam deplasa”. Soluția oferită de medici
Roxana Ciuhulescu se confrunta din nou cu probleme de sanatate, dupa cele de la Survivor

A fost nevoită să renunțe la vacanță

Roxana Ciuhulescu și familia ei s-au mutat în zona de nord a Capitalei, iar acest lucru le-a cam dat peste cap planurile de vacanță. Vedeta a fost foarte ocupată și nu a mai reușit să își facă timp pentru călătoriile care îi plac atât de mult.

„Nu am fost nicăieri. Am profitat doar de aceste zile libere, ca să mergem la munte. Nu suntem pe Valea Prahovei, ci la munții Iezer Păpușa. Aceasta este vacanța noastră”, a mai mărturisit Roxana Ciuhulescu.

Vedeta se reface, așadar, la munte, însă problemele nu se opresc aici pentru ea. În urma participării la Survivor, fosta prezentatoare s-a ales cu unele probleme la genunchi. Medicii i-au dat vestea că trebuie să se opereze pentru refacerea ligamentelor, după ce s-a ales cu ruptură de menisc și de ligament încrucișat. Roxana Ciuhulescu a tot amânat intervenția, pentru că aceasta ar necesita o recuperare de durată și deocamdată nu este dispusă să dedice atât de mult timp refacerii.

 

Urmăriți Impact.ro și pe