Cheloo, impresionat de o concurentă la iUmor: “E o binecuvântare artistică”. Rar îl văd fanii așa

Diana Radu 25.10.2019, 11:39
Cheloo, impresionat de o concurentă la iUmor: “E o binecuvântare artistică”. Rar îl văd fanii așa

Cheloo, juratul de la iUmor a rămas fără cuvinte în fața unei concurente venite tocmai din America pentru a-i cuceri pe jurați. Și se pare că a reușit. Mai mult, Miss Vegas, concurenta din America, a reușit ceea ce foarte puțini concurenți reușesc și anume să-l impresioneze pe cel mai greu de înduplecat jurat, Cheloo.

În mod surprinzător, Cheloo a fost cel care a apreciat cel mai mult numărul pregătiti de Miss Vegas. Mai exact, numărul acesteia a presuspus un dans la bară, însă amuzamentul a fost stârnit de costumul de albinuță grasă în care era îmbrăcată.

“Când am văzut bara de striptease, m-am uitat către maestrul Bendeac și i-amspus >. Credeți-mă că nu este simplu ce a făcut ea, eu am încercat să mă cațăr pe un lanț și nu am putut!”, a spus Cheloo.

Momentul care l-a impresionat pe Cheloo atât de puternic va putea fi urmărit în seara aceasta de la ora 20:00, la Antena 1, în cel mai nou episod iUmor.

Cum arată concurenta care a reușit să-l impresioneze pe Cheloo

Concurenta de la iUmor care a reusit sa-l impresioneze pe Cheloo
Concurenta de la iUmor care a reusit sa-l impresioneze pe Cheloo

Concurenta venită din America pentru a-i impresiona pe jurații români de la iUmor, a început să exerseze dansul la bară de acum 10 ani. Însă, aceasta se deosebește de toți ceilalți artiști care dansează la bară grație greutății sale care nu corespunde cu ceea ce lumea își imaginează atingi când se gândește la o dansatoare la bară. Cu acest as din mânecă Miss Vegas reușește de fiecare dată să strârnească hohote de râs în sală.

Dacă despre Cheloo știți deja ce calificativ îi va acorda concurentei din America pentru a vedea și cum au votat Delia și Bendeac va trebui să urmăriți ediția din această seară care va fi difuzată pe Antena 1, începând cu ora 20:00. După știți, fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi„Thumbs Down” pentru „NU”. Însă, doar concurenți care obțin cel puțin două voturi favorabile din partea juriului vor putea fi votați de către telespectatori.

Urmăriți Impact.ro și pe