EXCLUSIV

Chef Scărlătescu, amintiri despre participarea lui Zanni la Chefi la cuțite. ”N-a trecut neobservat”. EXCLUSIV

Alexandru Catalan 09.07.2021, 21:22

Zannidache a rămas ultimul “veteran” al celei de-a doua ediţii a emisiunii-concurs “Survivor”, de la Kanal D. Odată cu eliminarea surprinzătoare a Elenei Marin, fosta sa colegă de echipă, cel supranumit “Zanni” a devenit oficial cel mai longeviv concurent din competiția “Survivor România 2021”.

Celebrul jurat de la “Chefi la cuţite”, de la Antena 1, si -a amintit de  Zannidache, care si -a încercat şansele şi în bucătărie: “Băiatul acela cu atâtea tatuaje nu a trecut neobservat. Nu mai reţin ce a gătit, fiindcă uneori mi se întâmplă să nu-mi amintesc nici ce am gătit eu cu două zile înainte. Dar dacă ce s-a aflat în farfuria lui nu l-a propulsat în finala emisiunii noastre, înseamnă că are un cu totul alt talent. Fiecare dintre noi are propriul talent. Sper să fie mult mai norocos, de data asta!”, a declarat, pentru impact.ro Cătălin Scărlătescu. Îndrăgitul chef se află în această perioadă a anului într-o vacanţă în Delta Dunării, unde susţine că e foarte norocos la pescuit.

Chef Scarlatescu, amintiri despre participarea lui Zanni la Chefi la cutite
Zannidache la Chefi la cutite

Zanni vrea premiul de 50.000 de euro

Zanni, ultimul rămas din echipa “Faimoşilor”, are, la 23 de ani, şansa de a câştiga marele premiu de 50.000 de euro, pus la bătaie la “Survivor”. El a dovedit că poate fi un adevărat supraviețuitor în aceste ultime şase luni de concurs și că este eligibil pentru marele premiu. Părtaș la multe conflicte, pe unele dintre ele inițiindu-le chiar el, şi destul de antipatizat de unii dintre foştii săi colegi, Zanni e cotat însă cu prima şansă la marele premiu. Zannidache, grec de origine, este un artist foarte îndrăgit de către tânăra generaţie, lansat de Alex Velea, şi se bucură de succes în mediul online, piesele sale fiind în trending pe YouTube.

El are o poveste de viaţă impresionantă. Abandonat într-un orfelinat, a supravieţuit în condiţii dificile, fără părinţi şi căldura unui cămin. El a reuşit însă să depăşească toate situaţiile dificile şi să-şi facă, în stilul său, un nume, inclusiv la Survivor. Aici, Andreea Antonescu şi Cătălin Moroşanu l-au criticat pentru atitudinea sa, reproşându-i-se, printre altele, lipsa de caracter. Astfel, în chiar primele luni de concurs, Moroşanu nu a pregetat să-l pună la punct pe Zanni.

“Nu am ce să îi reproşez pe parte sportivă, este un om care a adus foarte multe puncte, dar pe parte umană şi a ceea ce este el, este o persoană de cea mai joasă speţă. (…) Nu poţi să jigneşti o femeie, să o faci cotoroanţă, să o faci în toate felurile, în condiţiile în care a realizat ceva în viaţa ei. Vine el, un copilaş de 24 de ani, care nu a făcut nimic în viaţa lui în afară de faptul că şi-a facut tatuaje şi e cool, chipurile. Eu am experienţă de viaţă şi vă spun, astfel de oameni nu o să reuşească în viaţă. Zanni e un caracter de doi lei. (…)”, spunea Cătălin Moroşanu, şi el fost component al echipei Faimoşilor de la Survivor România 2021.

Urmăriți Impact.ro și pe