EXCLUSIV

Chef Dezbrăcatu revine la TV! Proiectul pe care îl va avea alături pe Antonio Passarelli! „Vom găti pentru cei de la Survivor” EXCLUSIV

Alexandru Catalan 11.03.2022, 20:27

Chef Dezbrăcatu se întoarce în forță! Tot la Prima TV, dar alături de un nume cu mare impact, atât în lumea televiziunii, dar și al gastronomiei, chef Antonio Passarelli. Cei doi vor realiza împreună o emisiune ce va fi difuzată în fiecare seară de luni, începând cu data de 21 martie. Noua producție se va numi „Aventurierii gustului”.

Chef Dezbrăcatu revine în lumea emisiunilor de gastronomie

Codruț Kegheș, 49 de ani, a dovedit un real talent în lumea televiziunii, nu doar în emisiunile de divertisment. El a fost remarcat inițial în producția „Banc Show”, unde distra lumea cu glumele sale și de unde l-au transferat cei care pregăteau „Cronica Cârcotaşilor”. El s-a integrat repede în noua echipă, unde a devenit ilustru prin rolul lui „Cătălin Dezbrăcatu”, un reporter de televiziune pus mai mereu pe șotii. Ulterior, a devenit prezentator al emisiunii, fie în compania lui Șerban Huidu, al Ioanei Petric sau a lui Mihai Găinușă.

„Revin în lumea bucătăriei, plin de avânt, alături de un coleg al cărui renume în materie nu are niciun sens să-l mai laud și eu. E prima data când voi juca, ca să zic așa, alături de un italiano vero. Însă dincolo de spiritul de glumă, emisiunea își propune să vă surprindă. Am decis să batem țara în lung și-n lat, căutând rețete tradiționale, pe care să le propunem mai apoi tuturor. Dar și rețete în care să folosim tot felul de bunătăți sau de orătănii care cresc prin curțile oamenilor. Acolo unde cresc!”, a comentat chef Dezbracatu, în stilul său caracteristic, viitoarea producție de televiziune.

Nostalgic după…testele Covid

El spune că cel mai mult îi vor lipsi testele anti-COVID-19, fiindcă atunci când s-a decis începerea filmărilor, acest tip de teste erau încă la mare căutare, dar după data de 9 martie, acestea nu mai sunt obligatorii.

„Poate sunt un pic nostalgic, dar exact atunci când începusem să mă obișnuiesc cu testele acelea legate de COVID, ele au ieșit din viața noastră. Știți că nu se putea altfel interacționa, iar în lumea televiziunii ele deveniseră un fel de examinare. Acum, că nu mai sunt, nu știu cum voi reacționa. Mi-au rămas câteva, poate le voi purta cu mine ca să-mi reamintesc de niște vremuri speciale”, a adăugat Codruț Kegheș.

Chef Dezbrăcatu revine la TV! Proiectul pe care îl va avea alături pe Antonio Passarelli! „Vom găti pentru cei de la Survivor” EXCLUSIV
Chef Dezbracatu

Cum contraatacă concurența

El și partenerul său vor avea de înfruntat luni seara una dintre producțiile de mare audiență din audiovizualul românesc, emisiunea-concurs „Survivor”, dar spune că a găsit deja soluția de a contracara situația:

„Ce, credeați că nu ne-am gândit la asta? Ba da! Avem și soluția. Vom găti pentru cei de la Survivor. Am decis să le facem niște sandvișuri și să le trimitem! Vedem noi cum, pe parcurs!”.

Codruț Kegheș nu a mai prezentat o emisiune de tip gastronomic din 2018. În schimb, chef Antonio Passarelli a fost ultima data pe sticlă la finele anului 2019, atunci când a moderat, alături de fiul său, Michael, o emisiune de gen la Paprika TV, „Antonio și Michael în bucătărie”. Antonio Passarelli trăiește de mai bine de trei decenii în România și și-a căpătat notorietatea la televiziunea publică, alături de Dan Bittman, cei doi colaborând timp de nouă ani la „Dănutz SRL”.

Urmăriți Impact.ro și pe