EXCLUSIV

Chef Cătălin Scărlătescu își menține greutatea constantă de 3 ani: „Când aveam 95 de kilograme, mă lua amețeala pe stradă” EXCLUSIV

Gabriela Radu 27.05.2022, 12:56

Cătălin Scărlătescu a uimit pe toată lumea când a reușit să slăbească peste 50 de kilograme. Cea mai mică greutate pe care i-a indicat-o acul cântarului a fost de 95 kilograme, însă celebrul bucătar nu se simțea deloc confortabil, după cum ne-a mărturisit în exclusivitate.

Cum își menține Cătălin Scărlătescu greutatea constantă de 3 ani

Juratul de la “Chefi la cuțite” nu a apelat la vreo intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului ca să scape de kilogramele în plus, ci a preferat să își impună o anumită disciplină alimentară. Un lucru destul de complicat, în condițiile în care lucrează în bucătărie și preparatele delicioase îl tentează la orice pas. Ei bine, cu perseverență, Cătălin Scărlătescu a reușit să slăbească peste 50 kilograme. Rezultatele au fost spectaculoase, a primit aprecieri, s-a bucurat și el de noua siluetă dobândită, dar a resimțit și un oarecare disconfort.

„Nu am ținut mari diete, doar mi-am închis robinetul la mâncare. Dacă înainte mâncam un kilogram, acum mănânc 150 de grame, de orice, doar am diminuat cantitatea. Atunci m-am oprit la 95 de kilograme, dar mă lua amețeala pe stradă, nu știu, eram prea subțire, mă bătea vântul. Acum am vreo 102-103 kg și stau bine, stau la greutatea asta de 3 ani”, a declarat, pentru Impact, Cătălin Scărlătescu.

Cum isi mentine Catalin Scarlatescu greutatea constanta de 3 ani
Cum isi mentine Catalin Scarlatescu greutatea constanta de 3 ani

Nu rezistă în fața mâncării

Celebrul chef recunoaște că îi este foarte greu să facă față aromelor și gusturilor care îl ademenesc atunci când gătește sau atunci când dă doar indicații la prepararea diverselor sortimente.

„Ce să fac? Eu sunt bucătar, am mâncat toată viața mâncare bună. Dacă îmi face ceva cu ochiul, sar și mănânc, că na! Mâncarea e bună. E ca la o femeie frumoasă! Când vezi o femeie frumoasă, întorci capul în cealaltă parte. Te uiți și atât! Mâncarea măcar poți s-o mănânci!”, ne-a mărturisit juratul de la “Chefi la cuțite”.

Face echipă cu iubita la America Express

În timp ce Scărlătescu e pofticios și nu rezistă în fața mâncării, iubita lui, actrița Doina Teodoru, este foarte atentă la ce consumă, pentru a-și menține silueta. În plus, de ceva vreme, ea a devenit vegetariană. “Îi plac sandwich-urile, m-a disperat. Pește crud, te miri ce arome. Și salate multe, creme din astea… mâncare din asta de bolnavi. Eu mai glumesc! Silueta să și-o țină ea cum vrea”, ne-a spus el, mai în glumă, mai în serios.

Îndrăgostiții au acceptat provocarea de a participa la cel mai greu reality show din România. America Express îi va duce pe Drumul Aurului, pe o rută de peste 7000 de kilometri, ce trece prin Mexic, Guatemala și Columbia. Cu doar 1 euro pe zi, ei vor fi nevoiți să își găsească mâncare, transport și cazare. “Vreau să descopăr America din postura asta. Doina spune despre noi că ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troller. Să vedem ce-o să iasă din combinația asta!”, a mai spus el înainte de a pleca la filmările reality show-ului de la Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe