Cele mai infidele zodii. Să nu ai încredere în ele, te vor înşela cu prima ocazie!

Andra Daoud 16.11.2021, 10:18
Cele mai infidele zodii. Să nu ai încredere în ele, te vor înşela cu prima ocazie!

Femeile și bărbații înșală în egală măsură, iar infidelitățile din cuplu duc adesea la despărțire. Indifelitatea este determinată de mulți factori, dar și semnul zodiacal joacă un rol important. Care sunt zodiile care ar putea fi infidele într-o relație și cum ai putea evita să se ajungă la înșelat.

Care sunt zodiile predispuse să înșele

În timp ce unele femei sunt familiste convinse și nu ar călca strâmb niciodată, altele nu au nicio problemă să înșele. Cum influențează zodia acest aspect și cum se explică predispoziția către infidelitate? Înainte să trecem în revistă zodiile care pot fi infidele, trebuie să menționăm că nu toate femeile născute sub aceste semne înșală, ci există un cumul de factori care duc la infidelități.

Berbec

Femeia Berbec este impulsivă și competitivă, are spirit de aventură și vrea mereu ceva dinamic, chiar dacă acest lucru îi poate periclita relația. Uneori, femeia Berbec se poate simți blocată într-o relație și simte nevoia să ia o gură de aer proaspăt.

Fiind o zodie onestă și deschisă, mai devreme sau mai târziu îi va mărturisi partenerului că a călcat strâmb, pentru că sentimentul de vinovăție o va măcina pe interior.

Dacă este într-o relație captivantă, în care nu se instalează rutina și în care are parte tot timpul de ceva nou, femeia Berbec nu va fi tentată să înșele. Comunicarea cu partenerul este cheia: spune-i ce îți dorești de la relație, astfel încât să ajungeți la o formulă care să te mulțumească pe deplin.

Leu

Nativele din zodia Leu simt nevoia să fie admirate constant. În momentul în care sunt într-o relație de durată, în care partenerul nu le mai tratează cum și-ar dori, aceste femei pot fi tentate să caute atenție și apreciere în altă parte.

În momentul în care simți că pasiunea se pierde, discută cu partenerul și spune-i cum ai vrea să se poarte cu tine, pentru ca lucrurile să funcționeze din nou între voi și să nu intervină tentația de a încerca altceva.

Scorpion

Femeile născute în zodia Scorpion sunt misterioase și pasionale. Dacă dorințele nu le sunt îndeplinite în relația în care se află, femeile Scorpion vor căuta satisfacția în altă parte fără să se simtă vinovate.

Dacă îți dorești altceva de la relație, discută cu partenerul și puteți ajunge la un numitor comun, înainte să fii tentată să cauți pasiunea într-o aventură.

Cele mai infidele zodii. Sa nu ai incredere in ele, te vor insela cu prima ocazie!
Cele mai infidele zodii. Sa nu ai incredere in ele, te vor insela cu prima ocazie!

Săgetător

Acest nativ este curios, iubește aventura, se plictisește repede și nu îi place deloc rutina, iar aceste lucruri îl pot face să nu reziste în relații de lungă durată, fie că este bărbat sau femeie. Dorința de distracție și nevoia de libertate sunt cele care stau la baza predispoziției de a călca strâmb.

Discută cu partenerul, planificați o escapadă doar voi doi, care să vă ajute să dați un refresh relației și să aducă acel element de noutate după care tânjești constant.

Vărsător

Femeia Vărsător urăște singurătatea și monotonia, iar relațiile de lungă durată pot fi plictisitoare pentru ea. Astfel de situații o pot împinge să caute atenție în altă parte și să își trădeze partenerul.

Pe lângă toate acestea, există și o nevoie de a fi independentă care le poate face pe femeile din această zodie să caute mai degrabă relații pasagere decât legături amoroase serioase. Nu prea le place să vorbească despre sentimentele lor și e o adevărată provocare să discute deschis cu partenerul despre emoții, de aceea este mai ușor pentru ele să plece pur și simplu.

Urmăriți Impact.ro și pe