Cele mai frumoase sportive din România. Top 12 fete superbe din sportul nostru

Daria Petrescu 07.10.2020, 09:35
Cele mai frumoase sportive din România. Top 12 fete superbe din sportul nostru

Se știe că România are cele mai frumoase femei din lume. De asemenea, la capitolul sport, țara noastră rămâne în top. Pentru a afla care sunt cele mai frumoase sportive din România, vă prezentăm un top a fetelor care au făcut senzație pe teren, dar care ar fi putut defila cu brio pe orice podium. Top 12 fete superbe din sportul nostru.

Cele mai frumoase sportive din România

Simona Amânar este o fostă gimnastă română de talie mondială. Astăzi Simona împlinește 40 de ani. Este  multiplu medaliată olimpică, mondială și europeană, în prezent, arbitră de gimnastică.

Jaqueline Cristian este jucătoarea de tenis , în vârstp de 22ani / IMG Bolletieri Academy. Are 1,75m și 61 kg . Tânăra a primit locul 265 WTA și câștigătoare a turneului de juniori ”Les Petits As”

Jucătoarea de tenis de masa, Adina Diaconu are 21 ani și LPS Slatina – ACS Dumbravita . Cu o înălțime de 1.73m și 63 kg, Adina este una dintre cele mai frumoase sportive. S-a născut în Slatina și  este cea mai de succes junioară din istoria competitiilor europene la tenis de masa.

Adina Diaconu
Adina Diaconu

Alina Rotaru – atletism – saritura in lungime / 27 ani / CSA Steaua / 1.75m-56 kg / Bucuresti / Alina este vicecampioana mondiala de juniori, vicempioana la Jocurile Olimpice de Tineret, medalia de aur la Universiada.

Alina Rotaru
Alina Rotaru

Laura Chiper este jucătoare de handbal și are 31 ani. Tânăra are o înălțime de 1.73m-61 kg din Bacau și este vicecampioana naționala. Fata este finalista a Cupei Romaniei si a Cupei EHF, medalie de bronz la CE

Cine este Adina Roșca

Sorana Cîrstea este jucătoare de tenis , în vârstă de 30 ani. Are o înălțime de 1.75m și 59 kg . Locuiește în Bucuresti  și a primit  locul la 46 WTA, fiind sfert-finalista la Roland Garros in 2009.

Sorana Cîrstea
Sorana Cîrstea

Anca Surdu practică gimnastica aerobică, dar este și antrenoare fitness. Are 39 ani (CS Farul – AEROS – World Class Romania ) și 1.65m. Tânăra din Constanța este dublă campioana mondiala si europeana la gimnastica aerobică.

Anca Bucur face fitness. Are 33 ani și 1.70m-55kg. Este din Tg. Mures și cvintupla castigatoare a Miss Fitness Universe, potrivit Sport.ro.

Anca Bucur
Anca Bucur

Adina Roșca este jucătoare de volei la 24 ani . Face parte din echipa CSM Targoviste. Are o înălțime de  1.78m și 58 kg . Este  castigatoare Challenge Cup si finalista Cupei Romaniei.

Anca Surdu
Anca Surdu

Corina Biris joacă handbal la 23 ani și fae parte din echipa “U” Cluj. Are o înălțime de  1.77m și 65 kg Corina este componenta a loturilor de juniori si tineret ale Romaniei, joaca deja de 3 sezoane in Liga Nationala.

Ada Nechita, o prezenţă constantăîn naţionala României

Sânziana Motroc, în vârstă de 24 de ani, joacă volei la CS Dinamo Bucuresti / 1.78m-61 kg / Bucuresti . Este vicecampioana nationala și finalistă a Cupei României

Ada Nechita, în vârstă de 30 de ani, este considerată cea mai sexy handbalistă din România. A primit mai multe propuneri de a poza în diferite reviste.

Ada Nechita a devenit şi o prezenţă constantăîn naţionala României, sub tricoul căreia a câştigat bronzul laEuropeanul din decembrie. Este una dintre cele mai sexy sportive din România. Fanii sunt cuceriți de pozele pe care aceasta le postează în mediul virtual.

Cristina Neagu are 25 de ani și s-a transformat deja într-un star mondial. Sportiva are toate premisele de a pătrunde îngaleria marilor sportivi ai României, din care face parte NadiaComăneci, Ivan Patzaichin, Ilie Năstase ori Gheorghe Hagi.