Cele mai ciudate extrageri Loto – momentele care au generat controverse și scandaluri uriașe

Emanuela Pană 21.02.2021, 17:50
Cele mai ciudate extrageri Loto – momentele care au generat controverse și scandaluri uriașe

Fiecare dintre noi s-a gândit, probabil, cel puțin o dată în viață cum ar fi dacă și-ar încerca norocul la Loto. Însă, te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai ciudate extrageri Loto din câte au existat?

Cele mai ciudate extrageri Loto

Cei care obișnuiesc să joace la Loto 6 din 49 și-au format propriile strategii de alegere a numerelor, iar de-a lungul timpului, în întreaga lume au fost extrase și combinații extrem de ciudate, ca de exemplu mai multe numere consecutive. Cu toate că pare aproape imposibil, au existat și situații precum cele din rândurile de mai jos.

În istoria Loto au existat și încă există persoane care pun în mod special asemelea combinații, trăind cu speranța că în momentul în care o serie de numere ordonate în mod bizar vor fi extrase, ei vor fi singurii care au ghicit, astfel că nu vor fi nevoiți să împartă premiul cu nimeni. Iată care au fost cele mai ciudate extrageri la Loto din toate timpurile:

Cele mai ciudate extrageri Loto – SUA, Maryland 

Un joc asemănător cu ceea ce noi numim Loto 6 din 49 este și Maryland Lottery Match 5, care implică ghicirea a cât mai multe dintre cele 5 numere care se extrag. Îți vine să crezi sau nu, dar în ziua de 20 octombrie, anul 2004, numerele extrase pentru acest concurs de loto au fost următoarele: 33-34-35-36-37.

Nu a reușit nimeni să ghicească cele cinci numere consecutive, însă toți jucătorii au rămas uimiți de combinație. Lucrurile nu s-au oprit, însă, aici. Pe internet a luat naștere o întreagă poveste cum că ar fi fost falsificată extragerea, precum și că e aproape imposibil ca o asemenea combinație să fie extrasă.

Cele mai ciudate extrageri Loto – loteria din Cehia

Tot în anul 2004 a avut loc și această ciudată extragere, care s-a petrecut la loteria din Cehia. O extragere de tip Loto 6 din 49 a avut un rezultat cel puțin interesant: 2-4-6-8-12-24. După cum puteți oberva, primele patru cifre sunt, practic, primele patru cifre pare în ordine, în timp ce ultimele doua se dublează.

Cu toate că și această combinație este destul de ciudată, ea nu a reușit să trezească suspiciuni jucătorilor, cum s-a întâmplat în SUA. De asemenea, ca și în cazul de mai sus, nimeni nu a reușit să ghicească această combinație inedită.

Citește și: Loto 6 din 49, Joker, Noroc, Noroc Plus și Loto 5/40. Numerele și câștigătorii de joi, 18 februarie

Combinații care i-au lăsat mască pe jucători

Cele mai ciudate extrageri Loto – Florida

O altă loterie ce se aseamănă cu Loto 6 din 49, de această dată din Florida, SUA, și-a uimit jucătorii printr-o întâmplare la fel de ciudată. Chit că nu vorbim despre o combinație deosebită de numere câștigătoare, neobișnuitul s-a produs și aici: aceeași combinație a devenit câștigătoare pentru a doua oară, lucru care s-a întâmplat într-un timp foarte scurt. Astfel de situații au loc extrem de rar.

Cele mai ciudate extrageri Loto din toate timpurile
Cele mai ciudate extrageri Loto din toate timpurile

Cele mai ciudate extrageri Loto – Ontario

În data de 22 mai 1999, Loteria din Ontario a avut o combinație extrem de interesantă. Cifrele norocoase la jocul de Loto 6 din 49 au fost: 1-2-3-4-5-33. Surprinzător este că au existat mai mulți jucători care au pus cinci dintre cele șase numere. Însă, rămâne un mister dacă jucătorii câștigători selectaseră chiar primele cinci numere consecutive sau o combinație de patru dintre ele și cifra 33.

În România, cele mai rare numere extrase la Loto 6 din 49, potrivit Loteriei Române, sunt următoarele: 10, 14, 19, 21, 31, 35, 40, 42 şi 49. Dintre toate, cel mai rar număr extras la Loto 6 din 49 este 42, la polul opus fiind numărul 36.

Nici numerele 3, 7, 8, 11, 16, 18, 20, 26, 28, 30, 39 şi 47 nu au fost extrase de foarte multe ori. Printre cele mai extrase numere avem: 13, 33 şi 36.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...