Cele 4 zodii care nu au noroc în dragoste. Ce se întâmplă cu Peștii și Fecioarele

Stan Filon 10.08.2023, 13:09
Cele 4 zodii care nu au noroc în dragoste. Ce se întâmplă cu Peștii și Fecioarele

Astrologii știu care sunt cele patru zodii care nu au deloc noroc în dragoste. Chiar dacă le merge bine pe alte planuri, atunci când vine vorba de iubire, acești nativi trăiesc decepții după decepții.

Cele 4 zodii care nu au noroc în dragoste

Rac

Când se îndrăgostesc, Racii nu mai au ochi decât pentru persoana iubită. Chiar dacă relația este la început, acești nativi se aruncă cu capul înainte și fac totul pentru relația lor. Cu toate acestea, acești nativi se pare că nu sunt făcuți pentru a forma cupluri, cel puțin nu pentru mult timp. De multe ori constată chiar și ei că s-au implicat mult prea repede în relații și ajung să regrete, iar de aici pleacă totul. Ajung într-un final să fie tot singuri. Citește și Zodiile care nu te vor părăsi niciodată. Vor fi alături de tine în cele mai grele momente

Fecioară

Fecioarele se îndrăgostesc destul de repede și de multe ori aleg persoana nepotrivită. Chiar dacă acești nativi sunt încântați de ceea ce văd la partenerul de viață, realizează destul de repede că au făcut din nou alegerea greșită. De multe ori așteaptă ca persoana de lângă ea să se schimbe și speră să o facă, dar de cele mai multe ori acest lucru nu se întâmplă și ajung din nou la despărțire.

Cele 4 zodii care nu au noroc in dragoste. Ce se intampla cu Pestii si Fecioarele
Cele 4 zodii care nu au noroc in dragoste. Ce se intampla cu Pestii si Fecioarele

Capricorn

Capricornii se numără și ei printre zodiile care nu au noroc în dragoste. Atunci când cred că le merge bine, ceva se întâmplă și se alege praful. De multe ori este vorba despre nepotrivire de caracter. În unele cazuri chiar acești nativi sunt cei de la care pornesc neînțelegerile, mai ales atunci când înțeleg că persoana de lângă ei nu este cea potrivită.

Pești

Peștii se confruntă mai mereu cu decepții în dragoste. Aceștia renunță de multe ori la standardele lor pentru a avea pe cineva, însă de tot atâtea ori se trezesc că sunt părăsiți. Au parte numai de relații toxice, însă niciodată nu pare să învețe din greșeli, pe care le tot repetă. Din fericire pentru ei, nu își plâng prea mult timp în pumn și își caută destul de repede o nouă iubire.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...