Cei mai proști hoți din istorie? Cum i-a dat de gol declarația pe proprie răspundere

Redacția IMPACT / 28.04.2020, 21:08
Cei mai proști hoți din istorie? Cum i-a dat de gol declarația pe proprie răspundere

Trei bărbați din Franța care voiau să jefuiască o cramă au pus în alertă forțele de ordine care încercau să-i prindă. Deși totul era planificat ca la carte, o simplă foie i-a dat de gol pe făptași. Cum s-a petrecut totul?

Hoți dați de gol de declarația pe propria răspundere

Trei bărbaţi în vârstă de 36, 41 şi, respectiv, 45 au mers la o cramă din regiunea Gironde (Bordeaux- Franța), unde au încercat să jefuiască mai multe sticle cu vin, profitând de neatenția proprietarului. Doi dintre făptași au încercat să distragă atenția patronului cramei, în vreme ce al treilea a trecut la fapte.

Norocul, însă, nu a fost de partea lor, căci atunci când membrul bandei a mers în camera cu vin, dar și în camera une erau depozitați banii din casa de marcat, nu mică le-a fost mirarea atunci când au descoperit doar 40 de euro.

Mai mult, lucrurile au mers din ce în ce mai prost, iar planurile hoților au fost date complet peste cap. Vânzătorul magazinului de vinuri i-a prins în flagrant pe cei trei hoți și i-au pus pe fugă.
În grabă, cei trei hoţi au pierdut declaraţia pe proprie răspundere necesară pentru a ieşi din casă pe timp de izolare.
Prin urmare jandarmii nu au avut mari dificultăţi în a găsi echipa de hoti. Au mers direct la adresa indicată în document. Cei trei vor fi judecaţi la Curtea Penală din Bordeaux, scrie Digi 24.

De când a introdus sistemul de carantină, la începutul pandemiei, Franța a implementat un sistem prin care oamenii care ies din casele lor să completeze o declarație pe propria răspundere, prin care să justifice deplasarea. Premierul Franței, Edouard Philippe, a anunțat recent că începând cu data de 11 mai, anumite restricții impuse pe fondul pandemiei de COVID-19 se vor relaxa. Astfel, se redeschid magazinele, cu excepția cafenelelor și a restaurantelor. Tot în această categorie intră și grădinițele și școlile private, potrivit Agerpres.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI