Cea mai ipocrită zodie. Fereşte-te de ea cu orice preţ. Te poate distruge

Stan Filon 01.10.2021, 11:28
Cea mai ipocrită zodie. Fereşte-te de ea cu orice preţ. Te poate distruge

Mulți oameni sunt interesați care este cea mai bună zodie, dar și mai mulți se întreabă care este, de fapt, cea mai ipocrită zodie a horoscopului. Ei bine, trebuie să știm cu cine avem de-aface, pentru că o vorbă din popor spune că ”paza bună trece primejdia rea”.

Cea mai ipocrită zodie din horoscop

Una dintre zodiile din horoscop te face să-ți spui cele mai intime secrete. Este mereu cu zâmbetul pe buze, dar dacă am ști ce gândește, am lua-o la fugă. Nu de puține ori ajungem să aflăm exact cum gândesc, dar este prea târziu, deoarece răul a fost deja făcut.

Și atunci stăm și ne spunem: ”dacă știam de la început…”. Ei bine, trebuie să fim întotdeauna cu băgare de seamă atunci când ne aflăm în preajma zodiei Gemeni, că despre ea este vorba. Acești nativi au darul de a se face foarte plăcuți.

Cea mai ipocrita zodie din horoscop
Cea mai ipocrita zodie din horoscop

Mitoman și bârfitor

Sunt dulci la vorbă, dar amari la suflet. Te impresionează cu umorul lor şi atitudinea pozitivă, însă în realitate zâmbetul lor ascunde gânduri şi intenţii deloc curate. Pentru că adoră intrigile, acestea manipulează făsă scrupule. Mai mult de atât, multe dintre persoanele născute sub zodia Gemeni sunt duplicitare şi mitomane.

Nativii Gemeni îți află secretele doar pentru a avea ”gloanțe” atunci când te bârfesc. Mai mult, atunci când au suficiente informații, le inventează pur și simplu! Oamenii născuţi în această zodie sunt răutăcioşi şi răzbunători, de aceea trebuie să fii cu mare băgare de seama la ce conteacte ai cu astfel de persoane.

Unul dintre cei mai reprezentativi nativi ai zodiei Gemeni este dictatorul Mouammar Kadhafi. Dictatorul suferea de megalomanie, era paranoic, avea mintea şi gândirea complet înecate în setea de putere. Era și bun tactician, inteligent, inflexibil, închis în sine, încăpățânat, introvertit, dar și volubil în unele situaţii, elocvent, a ştiut mereu când să renunțe și când să atace. Nu a știut însă când să renunțe la putere, iar acest lucru i-a adus moartea.

A murit în circumstanțe neelucidate. Curtea Internațională de Justiție a deschis o anchetă în privința morții lui Gaddafi, apreciindu-se că este vorba despre o crimă de război. Trupul său neînsuflețit a fost expus publicului și mii de conaționali au venit pentru a se asigura că fostul lor lider este mort. A fost înhumat într-un loc necunoscut.