Ce vrea să facă Halep, înainte de semifinalele Australian Open 2020. Răspunsul sportivei i-a amuzat pe australieni

Simona Halep s-a calificat în semifinalele de la Australian Open, după ce s-a impus în fața jucătoarei de origine estonă Anett Kontaveit. Românca va avea următorul meci mâine, când o va înfrunta pe Garbine Muguruza. Dar până atunci, are de timp de odihnă și de relaxare.

Simona Halep, shopping după victoria de miercuri din fata Anettei Kontaveit

Victoria de astăzi a Simonei Halep în care s-a impus în fața jucătoarei de origine estonă Anett Kontaveit, cu scorul  6-1, 6-1, a propulsat-o pe româncă în semifinalele de la Australian Open. La scurt timp după partidă, Simona a declarat că are în plan să se răsfețe și să meargă la cumpăraturi, o activitate care o destinde și o relaxează. Totodată, ea precizat că nu se va uita la meciul dintre Garbine Muguruza şi Anastasia Pavlyuckenkova.

Simona Halep a mai făcut un pas spre al treilea trofeu de Grand Slam din cariera sa de până acum. Foto: Facebook / Simona Halep

Simona Halep a mai făcut un pas spre al treilea trofeu de Grand Slam din cariera sa de până acum. Foto: Facebook / Simona Halep

Reprezantanții Australian Open au reacționat imediat pe pagina oficială de Twitter, glumind și spunând că „Abia așteptăm serialul ‘Simona, obsedata de cumpărături”.

„Vă mulțumesc pentru tot. Este o plăcere să joc aici în Australia. E grozav că pot juca cel mai bun tenis al meu și să fiu în semifinale. M-am simțit foarte bine pe teren, știam cum să joc împotriva ei, am fost concentrată, îmi place foarte mult să joc aici, la Melbourne. Am fost concentrată la fiecare punct jucat”, a spus Simona Halep.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI