Ce vrea să facă Andreea Bălan, după ce a fost surprinsă alături de noul iubit. Planul nebănuit al artistei

Diana Radu 09.07.2020, 14:31
Ce vrea să facă Andreea Bălan, după ce a fost surprinsă alături de noul iubit. Planul nebănuit al artistei

Andreea Bălan este într-o relație cu Tiberiu Argint de aproximativ trei săptămâni, însă cei doi au reușit să fie discreți până să fie surprinși în vama veche de reporterii de la Cancan. Cu toate că imaginile vorbesc de la sine, cei doi nu și-au asumat încă relația.

Reacția Andreei Bălan după ce s-a aflat că are un nou iubit

Se pare că artista nu se aștepta ca relația sa cu Tiberiu Argint să fie dezvăluită și să ajungă din nou cel mai discutat subiect din presă. În plus, și nici iubitului ei nu i-a picat prea bine, deoarece toată viața sa a fost disecată în doar 24 de ore de la apariția fotografiilor cu el și Andreea Bălan în momente de tandrețe. Drept urmare, proaspeții îndrăgostiți au hotărât să nu facă niciun fel de declarații despre relația lor până nu se lineștesc apele.

Andreea Bălan, care este obișnuită totuși cu expunerea media a fost de-a dreptul surprinsă de amploarea care a luat-o acest subiect. Mai mult chiar, nu se aștepta să se întâmple așa ceva, de aceea preferă să stea departe, momentan, de apariții publice. Iar Tiberiu Argint este șocat de-a dreptul… Adică, să fim sinceri, cine s-ar fi așteptat ca viața lui să fie atât de disecată în doar 24 de ore, să se publice mai totul despr el, despre familia lui… Cel puțin o perioadă cei doi vor avea grijă să fie cât mai discreți cu putință, de aceea nici nu fac declarații publice, așteaptă să se mai liniștească situația”, a declarat o sursă pentru Wowbiz.

andreea balan, iubit nou, plan
Reacția Andreei Bălan după ce s-a aflat că are un nou iubit

Andreea Bălan a încercat să fie cât mai discretă în legătură cu noua sa relație, drept pentru care nu a spus prea multor oameni despre noua sa iubire, nici măcar fostului soț, George Burcea. „Din ce am înțeles, nici George nu știa nimic despre relația e care o are Andreea Bălan cu Tiberiu Argint”, a mai dezvăluit aceeași sursă.

Cum a reacționat George Burcea după ce a afalt de iubitul Andreei Bălan

Vestea că Andreea Bălan și-a refăcut viața cu un alt bărbat a fost una destul de șocantă pentru cei care știu cât de mult a suferit artista după ce George Burcea, însă nu și pentru acesta.

„Nu prea discută el despre astfel de lucruri, mai face comentarii, dar în treacăt. Însă, vă asigur că George nu este deranjat de faptul că Andreea își reface viața. El și-a asumat o decizie și nu se mai întoarce din drum. Acum, nici nu putem spune că sare în sus de bucurie, să nu fim ipocriți. Este imparțial și, cumva, îi convine ca Andreea să se îndrăgostească din nou pentru că își va recăpăta fericirea și bucuria. Astfel, poate se mai îmblânzește și mai renunță la ostilități. În plus, dacă Andreea este fericită, și fetițele vor fi mai vesele”, ne-au declarat surse din anturajul carismaticului actor.

Urmăriți Impact.ro și pe