Ce vârstă are noua iubită a lui Dinu Maxer. Adevărul despre bruneta focoasă care i-a pus inima pe jar: „Nu este mult prea tânără”

Beatrice Dumitru 25.04.2023, 17:03
Ce vârstă are noua iubită a lui Dinu Maxer. Adevărul despre bruneta focoasă care i-a pus inima pe jar: „Nu este mult prea tânără”

Dinu și Deea Maxer au divorțat după 14 ani de căsnicie și doi copii. La aproape o lună de la semnarea actelor de divorț, Dinu Maxer a fost surprins în compania altei femei, iar mulți au apreciat că aceasta ar fi mult mai tânără decât artist. Acesta a dezvăluit, însă, ce vârstă are bruneta care i-a cucerit inima după despărțirea de Deea.

Ce vârstă are iubita a lui Dinu Maxer

Pe 28 martie, Dinu și Deea Maxer au semnat actele de divorț și au luat-o pe drumuri separate. Artistul a mărturisit că a fost afectat de despărțire, dar acum este pregătit să-și refacă viața, fiind surprins într-un club din Capitală în compania unei brunete misterioase.

După apariția imaginilor cu bruneta, Dinu Maxer a confirmat că în viața sa a apărut o altă femeie, însă mulți s-au grăbit să spună că noua iubită este mult mai tânără decât el. Dar artistul a dat cărțile pe față și a mărturisit că partenera lui are vârsta de 36 de ani, în timp ce fosta soție are 33 de ani.

Ce vârstă are noua iubită a lui Dinu Maxer. Adevărul despre bruneta focoasă care i-a pus inima pe jar: „Nu este mult prea tânără”
Dinu Maxer, alături de noua iubită.

„Relația este la început și este normal să vă spun lucrurile normale și firești. Într-adevăr s-a scris că este mult prea tânără. O să o să vă spun că nu este mult prea tânără și are 36 de ani. Și lucrurile astea ne poziționează într-o zonă de cuplu matur. Nu se joacă cu cuvintele”, a declarat Dinu Maxer, pentru Antena Stars.

Ce își reproșează Dinu Maxer în căsnicia cu Deea

După divorț, Dinu Maxer a recunoscut că a greșit în căsnicia cu Deea și își reproșează faptul că nu a fost romantic. El a mărturisit că nu îi ducea flori soției sale și că ulterior a încercat să repare lucrurile, dar nu a reușit.

Cred că am fost prea puțin romantic. Nu am dus niciodară acasă flori. Ulterior, făceam asta. Am încercat să compensez fiecare minus pe care l-am simțit din discuții . Și Deea la fel. Am luptat împreună. Amândoi am încercat, dar nu am mai reușit”, a spus Dinu Maxer.

Deea și Dinu Maxer au împreună doi copii, Andreas și Maysa. După divorț, băiatul a rămas în grija tatălui, în timp ce fetița crește alături de mamă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...