VIDEO EXCLUSIV

Ce sumă lunară i-a fixat Ioana Ginghină fiicei sale pentru cheltuieli: „De câte ori am un job în care este implicată și ea, îi dau parte din bani”. VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 05.01.2023, 14:44

Ioana Ginghină a găsit o metodă eficientă de a-i limita fiicei sale cheltuielile lunare, fixându-i o sumă în care adolescenta în vârstă de 14 ani jumătate trebuie să se încadreze.

Pe de altă parte, Ruxandra își suplimentează veniturile lunare din bonusurile primite în urma campaniilor online la care participă alături de mama sa.

Strategia funcționează de minune, ne-a spus Ioana Ginghină, mai ales că Ruxi e greu de prins la poze de când a crescut. În interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro, actrița ne-a detaliat înțelegerea făcută cu Ruxi.

Ioana Ginghină are o relație apropiată cu Ruxandra, fiica ei și a lui Alexandru Papadopol. Actrița îi acordă libertate adolescentei, însă atunci când e cazul îi impune și limite. Iar una dintre acestea este din punct de vedere financiar.

Ioana Ginghină: “De câte ori am un job în care Ruxi este implicată, îi dau parte din bani”

De când a crescut, Ruxi, așa cum o alintă actrița, nu mai este la fel de receptivă când e chemată la poze. Uneori refuză fără drept de apel, alteori se lasă cu greu convinsă de mama ei și obiectivul de la aparatul foto surprinde cadre cu mama și fiica împreună.

Însă vedeta a găsit și o altă modalitate de a fi aproape de fiica ei. De exemplu, o implică în diverse campanii online în care ea este solicitată. Iar Ruxi, evident, are parte de un stimulent financiar.

“Ruxi are foarte mulți bani, pentru că eu de câte ori am un job în care este implicată și ea pe instagram sau pe facebook , îi dau parte din bani. Nu de alta, dar nu mai face poze cu mine altfel.

Când era mică, mergea: “Hai, faci cu mama o poză? Da”. Sau te filmează mama. Acum este: “Faci cu mine o poză? Nu”, a mărturisit, pentru Impact.ro, actrița.

Ioana Ginghină: “Îți dau un buget de 150 lei pe lună”

În aceste condiții, Ruxandra și-a căpătat o oarecare independență financiară, asta pe lângă suma dată lunar de mama ei sau de pensia alimentară pe care Alexandru Papadopol o achită după divorțul de Ioana Ginghină.

Cu toate acestea, cheltuielile făcute de copilă pentru diverse distracții ajunseseră la cote ridicate pentru orice părinte. Prin urmare, Ioana Ginghină a fost nevoită să redreseze lucrurile.

“Îmi spunea: Mama, vezi că mă duc la carting, e 150 să mă dau și cu uberul dus întors – noi stăm în afara Bucureștiului – încă vreo 140, și dacă mai beau și o apă, merg și la Starbucks …o zi, da, prima zi de vacanță.

Vine a doua zi: mama, mă duc și eu la mall, mă duc la film, un popcorn, mai beau un suc, cam 100, uberul dus întors. Și iară mai fă un calcul! A treia zi: mama, mă duc șiu eu la echitație.

Ok, cât e ora? Păi 150. Știi că mi-ar trebui și o tocă, poate mergem la magazin, și așa au început vacanțele noastre să fie și am înnebunit. I-am zis: măi, mamă, uite, care e treaba! Nu pot!

Mai bine e cu școala și cu meditațiile, deci ies mai ieftin! Că astea sunt de trei ori pe săptămână și scap mai ieftin! Îți dau un buget de 150 lei pe lună, care este de cafea, ieșiri.

Nu mai zic – altă dată îmi spune – mă duc să-mi iau chiloți de la Victoria’s Secret! Dar Pepco, ce s-a întâmplat cu el? Ce s-a întâmplat, dragă? Când schimbarea asta?

I-am spus: uite, facem 150 lei pe lună. Eu îi plătesc în continuare călăria, filmul, doar asta! Că mănâncă după, că mai bea un suc, că uber, mai plătește și de la ea”, ne-a povestit actrița cum a restrâns cheltuielile suportate de ea.

Schimbarea impusă de Ioana Ginghină a fost de bun augur pentru fiica ei și a lui Alexandru Papadopol. Ruxi a început să fie mai atentă la consumațiile făcute și să frecventeze localurile cu prețuri mai prietenoase.

“Când am făcut chestia asta, a început să le mai țină. Că nu mai merg la Starbucks, mă duc la Ted’S că am văzut că e mai ieftină cafeaua. De exemplu, între meditații și școală, poate să vină la mine la sediu să mănânce sau să se ducă cu fetele o oră și să mănânce. Și a văzut că dacă mănâncă la Ciorbărie, e mai ieftin decât dacă mănâncă la nu știu ce fiță, nu știu unde”, a adăugat Ginghină.

Citește și Ce decizie a luat Ioana Ginghină în legătură cu căsătoria: „Nu îmi mai schimb numele. Gata, asta a fost!”/ EXCLUSIV!

Ioana Ginghină: “Deci nu e chiar așa să arunce cu banii”

Actrița ne-a povestit că Ruxi a deprins valoarea banului și faptul că nu se câștigă așa ușor, așa că a devenit mai cumpătată. De pildă, când i-a luat mamei sale un cadou, nu a mai făcut și alte chestuieli pe lângă.

“A zis că se duce la mall să îmi cumpere cadou. Are un card, e tot pe numele meu, doar că am eu două conturi, pentru că nu avea încă 14 ani când i l-am făcut. Și m-a întrebat câți bani am în cont.

Avea 1900 lei și au mai rămas 1600 lei, deci nu e chiar așa să arunce cu banii, dar din cauza asta că a văzut că s-a strâns cureaua, dar nu aveam cum altfel. Deci pe lângă banii pe care îi mai face din campanii, a rămas cu 150 lei pe lună”, a declarat, pentru Impact.ro, Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină: “E singurul om la care vei găsi întotdeauna cash”

Actrița recunoaște că obișnuiește să mai apeleze la economiile fiicei sale, dar întotdeauna sub formă de împrumut. “Alexandru îi mai dă când e ziua lui, el are suma pe care trebuie să o dea lunar, o mai scoate la masă, nu știu, habar nu am dacă îi mai dă.

Ce pot să spun e că singurul om la care vei găsi întotdeauna cash în casă e Ruxi. Adică dacă eu am nevoie de un cash repede, ma duc la ea, are o pușculiță unde îi lasă și de acolo mai iau. Bine, îi pun la loc copilului, dar stă cel mai bine pe partea cu cashul”, ne-a povestit ea.

Video: Daniel Bălan

Citește și Actrița din România care a făcut furori pe covorul roșu la Cannes și povestea ei de iubire. Cezara Munteanu vorbește mai mult cu Ioana Ginghină decât cu prietenul. EXCLUSIV VIDEO!

Urmăriți Impact.ro și pe