Ce studii are, de fapt, Ştefan Bănică Jr.! Puţini ştiu detaliul ăsta, e surprinzător

Badea Violeta 06.11.2021, 11:41

Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din țara noastră. Soțul Laviniei Pârva s-a afirmat atât ca actor, cât și ca solist. Acum s-a aflat ce studii are, de fapt, vedeta de la Antena 1. Detaliul te va lăsa fără cuvinte.

Detalii despre Ștefan Bănică Jr. Ce studii are juratul de la „X Factor România”

Ștefan Bănică Jr. nu mai are nevoie de nicio prezentare. Ajuns la 54 de ani, soțul Lavinie Pârva se află de o viață în lumina reflectoarelor. Cu siguranță, mulți își amintesc de filmul „Liceenii. Această producție s-a bucurat de un succes fantastic în țara noastră. Aproape că nu există român care să nu fi urmărit  sau să nu fi auzit de povestea de iubire dintre Mihai (Ștefan Bănică Jr. ) și Dana (Oana Sârbu).

„De fapt, lansarea mea pe piata a fost odata cu «Liceenii», intensitatea mea artistica s-a nascut odata cu acest film. De atunci au trecut mulți ani.

Faptul ca dupa atatia ani inca mai am ceva de spus in fata publicului imi da forta sa merg mai departe si imi da convingerea ca ceea ce am facut pana acum nu a trecut neobservat.

Cineva mi-a spus, cand eram pusti, ca valoarea e confirmata in timp si nu in momente de scurta durata”, spunea Ștefan Bănică Jr.

De asemenea, artistul a mai jucat și în alte spectacole. Pe lângă actorie, juratul de la „X Factor România” a devenit un nume cunoscut și în lumea muzicii. Acesta a reușit ani la rând să umple până la refuz Sala Palatului. Iată ce studii are vedeta de la Antena 1.

Ștefan Bănică Jr. a terminat Liceul Teoretic I. L. Caragiale, promoţia 1985. Ulterior, acesta a urmat cursurile Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, secţia actorie, clasa prof. Ion Cojar, promoţia 1990.

Ştefan Banica Jr., reuniune emotionanta cu actorii din Liceenii. Cum arata colegii sai după 35 de ani
Stefan Banica si Oana Sarbu in Liceenii

„Ștefan ia cei mai mulți bani”

Juriul concursului „X Factor” este format din Ștefan Bănică Jr, Delia Matache, Loredana Groza și Florin Ristei. Dintre toți, cel mai scump este Ștefan. Acest detaliu a fost dezvăluit de soția lui Răzvan Munteanu, fiindcă se vehiculase că ea ar câștiga cei mai mulți bani.

Ștefan ia cei mai mulți bani. Dani are boala lui Bendeac, se pare, că și ăla e ”fiert”. Mereu mă întreabă cât am dat pe asta, cât am dat pe aia. I-am zis să nu mai fie așa superficial, că poate avea o surpriză.

Nu toate lucrurile mele sunt scumpe. Am fost obligată prin presiuni din partea producătorilor să fiu un pic elegantă, adică să nu vin în pijamale.

Eu în rochie nu sunt același om, dacă ceva nu merge bine la emisiune, este pentru că a trebuit să mă îmbrac în rochie”, a precizat Delia într-o emisiune TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...