Ce spune Ștefan Floroaica despre debutul pe marele ecran în “Tati part-time”: “O secvență în care apar a durat o jumătate de zi” EXCLUSIV VIDEO

Andreea Archip 25.01.2024, 17:42

Ștefan Floroaica recunoaște deschis că serialul “Lia, soția soțului meu”, difuzat joi seara la Antena 1, și în care deține rolul principal masculin, a fost rampa sa de lansare și l-a propulsat în atenția altor oameni din industrie. Interpretul lui Petru a avut astfel ocazia să își facă debutul pe marele ecran într-un lungmetraj, chiar dacă are un rol mic.

Ștefan Floroaica despre Tati part-time: “Un rol să zic așa ca o apariție, dar nu are nicio importanță, chiar mă bucur”

În interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro, iubitul Sânzianei Negru ne-a povestit despre experiența trăită pe platourile de filmare de la “Tati part-time”, dar și cum se înțelege cu actorii din serialul produs de Ruxandra Ion.

Ștefan Floroaica a apărut pentru prima dată la TV în urmă cu câțiva ani, când a participat la competiția Exatlon România, unde a ajuns până în semifinală. Apoi s-a concentrat pe sport, participând la competiții importante de jiu jitsu. Ruxandra Ion a fost cea care a descoperit potențialul său în ceea ce privește actoria.

Cum a fost experianța în Tati Part Time? Ai fost la casting?

M-a sunat cineva din partea Letiției Roșculeț (n.r. regizor) și am spus cu siguranță da, pentru că nu am jucat în niciun lungmetraj până acum. Este prima mea apariție. Mă bucur foarte mult pentru că este în “Tati part-time”, pentru că mi se pare o comedie atât de bună, cu învățături și are multe valențe, e foarte bine făcut.

Mă bucur foarte mult că fac parte din echipa aceea, chiar dacă puțin, un rol să zic așa ca o apariție, dar nu are nicio importanță, chiar mă bucur. Și experiența de a fi pe un platou de film diferă de cea de a fi la un serial.

Deși noi ne-am rodat foarte bine, lucrurile merg foarte bine la serial, la film totuși am simțit o atenție mai mare, adică o secvență în care apar a durat o jumătate de zi. În mod normal, la serial, ar dura mult mai puțin.

La serialul “Lia, soția soțului meu”, la ce să ne așteptăm în acest sezon?

Cred că sezonul acesta întrece și sezonul 1 și sezonul 2, a apărut o poveste nouă, cu un personaj nou, dar se va dezvolta foarte mult pe el, îmi place foarte mult dinamica care s-a creat.

Cum este să lucrezi cu Ana Bodea, interpreta Liei? Deja aveți experiență ca și cuplu pe platourile de filmare.

De la sine merge totul, dar nu numai cu ea, cu toată echipa. Adică ne cunoaștem, suntem o familie acum. Când se va termina serialul acesta, îmi va părea foarte rău. Este serialul meu de suflet pentru că este primul și îmi place echipa din spate, îmi plac colegii mei actori, îmi place tot ce se întâmplă acolo.

Ești genul perfecționist? Dacă simți că nu ai dat tot într-o anumită secvență, ceri să o repeți?

Am învățat să nu mai fiu. Este despre a te lăsa să greșești și de multe ori când tu ai impresia că nu a fost bine, de fapt a fost bine, e o contradicție din asta. Sunt perfecționist în general, dar trebuie să renunți la ea, dacă vrei să îți iasă bine în actorie. Nu te ajută să fii nici competitiv, adică tot ce am învățat în sport de exemplu, nu mă ajută pe platou.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Urmăriți Impact.ro și pe