Ce spune Simona Halep despre meciul pierdut în optimi la turneul de la Madrid. La asemenea răspuns nu se aştepta nimeni

Nicu Stan 05.05.2021, 09:29
Ce spune Simona Halep despre meciul pierdut în optimi la turneul de la Madrid. La asemenea răspuns nu se aştepta nimeni

Ce spune Simona Halep despre meciul pierdut în optimi la turneul de la Madrid. La asemenea răspuns nu se aştepta nimeni.

Simona Halep după eliminarea din turneul de la Madrid. ”Sunt mulțumită de jocul meu, deși mă grăbesc uneori”

Simona Halep a oferit un răspuns la care nu se aștepta nimeni după meciul pierdut în optimi la turneul de la Madrid. Sportiva noastră a părăsit în optimi turneul de la Madrid, patronat chiar de Ion Țiriac. Simona Halep a fost eliminată de Elise Mertens, iar acum se pregătește pentru participarea la turneul de tenis de la Roma.

Parcursul Simonei Halep la turneul de la Madrid patronat de Ion Țiriac s-a terminat marți, în optimi. Simona Halep a fost eliminată în trei seturi de belgianca Elise Mertens, scor 6-4, 5-7, 5-7.

Simona Halep va merge la turneul de la Roma
Simona Halep va merge la turneul de la Roma

Cât a durat meciul de eliminare al Simonei Halep

După meciul care a durat două ore și 36 de minute, sportiva noastră a părăsit turneul de la Madrid. Elise Mertens a depășit-o pe Simona Halep și va juca în sferturi cu Aryna Sabalenka. Simona Halep, locul 3 WTA, a oferit primele reacții după ce a părăsit în optimi turneul de la Madrid.

”A fost foarte solidă, s-a mișcat și a lovit bine. Nu aș spune că am jucat prost, dar am făcut câteva greșeli. Sunt mulțumită de jocul meu, deși mă grăbesc uneori”, a spus Simona Halep, conform BATennis.

Cu cine ar fi jucat Simona halep dacă nu ar fi fost învinsă de Elise Mertenes

Dacă ar fi învins-o pe Elise Mertens, Simona Halep s-ar fi confruntat în sferturi cu Aryna Sabalenka, cea care a eliminat-o pe 24 aprilie în semifinalele turneului Porsche Tennis Grand Prix. Acum, pentru Simona Halep urmează turneul de la Roma, turneu pe care l-a câștigat în 2020.

”Nu mă gândesc să trebuiască să apăr titlul la Roma, ci doar să recuperez și să văd ce trebuie să îmbunătățesc”, a mai spus Simona Halep.

Simona Halep, analizată de specialiștii în tenis

Specialiștii au anunțat primele concluzii după debutul Simonei Halep în sezonul pe zgură din 2021. Simona Halep a fost analizată de jurnaliștii de la LEquipe, care au urmărit parcursul Simonei Halep în turneele de la Stuttgart și Madrid. Simona Halep fost eliminată în semifinale în Germania și în optimi în Spania.

”Sezonul de zgură al Simonei Halep începe piano piano. Semifinalistă la Stuttgart unde a fost bătută sec de Aryna Sabalenka (6-3, 6-2), a treia clasată în ierarhia mondială nu a putut depăși faza optimilor la Madrid.

Ce probleme are Simona Halep

Românca a debutat cu dreptul și a câștigat primul meci, dar nu a putut să continue la același nivel.

Ea a avut probleme în special pe propriul serviciu cu 10 duble greșeli și un procentaj de 53 % la primul serviciu. De altfel, o astfel de eroare i-a adus victoria Elisei Mertens care va juca în sferturi cu Aryna Sabalenka”, a fost concluzia celor de la LEquipe.