EXCLUSIV

Motivul pentru care Rona Hartner a hotărât să reia legătura cu fostul soţ la câteva luni de la divorț. Actriţa, decizie surprinzătoare EXCLUSIV

Alexandru Catalan 20.11.2021, 14:11
Motivul pentru care Rona Hartner a hotărât să reia legătura cu fostul soţ la câteva luni de la divorț. Actriţa, decizie surprinzătoare EXCLUSIV

Rona Hartner, artista care trăieşte de ani buni în Franţa, spune că nu a depăşit încă şocul divorţului de acum şase luni. Pe de altă parte, noul ei vis e de a reprezenta
România pe scena Eurovision.

Ce spune Rona Hartner, la câteva luni de la divorț

La nici şase luni de la anunţul divorţului de fostul ei soţ, de acum, Rona Hartner, 49 de ani, spune că încă nu a depăşit şocul deciziei din această primăvară. Ea spune că deşi nu regretă hotărârea luată şi materializată deja, aceea a separării de Herve Camilleri, alături de care a trăit mai bine de trei ani, există şi momente de melancolie.

Recunosc, încă nu am depășit şocul despărţirii de acel bărbat. Nu e cazul de regrete, dar am decis să mai păstrăm legătura, aşa că mai discutăm la telefon, din când în când. Pot rezista şi fără bărbat, fiindcă au existat în viaţa mea şi asemenea perioade, în care am fost mai mult singură.

Pe de altă parte, rămâne pentru amândoi faptul că am fost binecuvântaţi în biserică atunci când am decis să ne unim destinele. Şi amândoi considerăm că acest lucru are şi va avea pe termen lung o însemnătate aparte. Iată motivul pentru care cred că vom continua, sub o formă sau alta, să ne sprijinim reciproc, atunci când celălalt va cere ajutorul, a declarat Rona Hartner pentru impact.ro.

Ce spune Rona Hartner la câteva luni de la divorț.
Rona Hartner, pe vremea în care mai făcea pereche cu Herve Camilleri 

Întrebările pe care și le pune artista

Ea spune că şi vremurile actuale, schimbate de pandemia de COVID-19 ce a afectat întreaga lume, au avut un cuvânt de spus în căsnicia lor.

Nu ştiu dacă fără aceste vremuri ciudate căsnicia noastră nu ar fi supravieţuit, poate, mai mult! Cert este că ne-au lipsit amândurora concertele. Ba chiar foarte tare! Poate spectacolele, întâlnirile cu publicul, erau un liant care ne unea foarte tare, care ne punea în faţa unui alt stil de viaţă. Or, asta ne-a lipsit poate prea mult şi cine ştie cât de tare ne-a influenţat decizia finală? Nu cred că vom afla vreodată!, adaugă ea.

Și-a lansat documentarul

În această perioadă de timp a sosit însă şi o mulţumire sufletească pentru Rona Hartner. Canalul de televiziune Arte i-a lansat filmul documentar “În căutarea sufletului românesc”, filmat în toamna anului trecut în diverse colţuri ale ţării.

Am reuşit să-mi văd visul cu ochii, în sfârşit, adică să văd că filmul meu documentar se bucură de recunoaştere şi cei de la Arte îl difuzează deja în această lună. E o poveste de viaţă la care ţin foarte mult, fiindcă, după mine, deja nu mai găseşti în marile oraşe româneşti mai nimic din ce era cândva în lumea noastră.

Diferenţa e atât de mare, încât mă bucur că am reuşit să imortalizez pe peliculă imagini şi momente despre adevăratul chip al sufletului românilor, susţine îndrăgita vedetă, la fel de cunoscută în Franţa, unde trăieşte de ani buni, dar şi în România.

Noul său vis

Cea mai recentă provocare căreia Rona Hartner doreşte să-i dea curs e să reprezinte România la concursul internaţional Eurovision.

Nu ştiu dacă impresarul meu a luat toate deciziile finale, dar asta îmi doresc mai nou, să cânt în numele României pe scena Eurovision. Mă gândesc la o piesă pop-simfonică, cu care sper să le cuceresc deopotrivă inimile şi telespectatorilor, şi juraţilor, şi cu care să reuşesc să demonstrez ce fel de naţie, de artişti, putem fi, mai ales atunci când ne punem mintea!, a conchis Rona Hartner.

Urmăriți Impact.ro și pe