Ce spune Marijuana despre moartea iubitului. Artista a luat o hotărâre drastică (Exclusiv)

Stan Filon 07.03.2022, 20:25
Ce spune Marijuana despre moartea iubitului. Artista a luat o hotărâre drastică (Exclusiv)

Dana „Marijuana” trece prin momente foarte dificile, după ce iubitul său a murit în urma unui accident petrecut chiar în Centrul Vechi al Capitalei. Fosta cântăreață de hip-hop se pare că se afla și ea în clădirea unde iubitul ei și-a găsit sfârșitul, însă nu l-a putut ajuta cu nimic. Acum se pregătește de înmormântare, alături de rude și prietenii apropiați.

Ce spune Marijuana despre moartea iubitului

Dana Marijuana, pe numele ei Dana Coteanu, trăiește o adevărată dramă. Iubitul ei, Daniel Burlacu, a murit după ce se pare că a alunecat pe scară, într-un local din Centrul Vechi al Capitalei. Acesta era fost pugulist și a susținut-o mult în ultima perioadă pe Dana și familia ei. Cântăreața are doi copii și totul părea că îi merge bine. Se are că a trecut peste perioada în care era dependentă de substanțe interzise, își deschisese o cârciumă în Centrul Vechi și se pregătea chiar să revină pe scenă. Acum totul pare că s-a prăbușit în jurul său și nu se știe dacă va mai avea puterea să-și reia cariera, după această tragedie petrecută în familia sa. Momentan, artista nu vrea să mai discute cu nimeni, mai ales cu presa, după cum ne-a declarat chiar ea.

„Nu sunt în stare să vorbesc după cele întâmplate. Ăsta e și motivul pentru care vă spun că viața mea s-a schimbat din nou! Iar relația mea cu presa s-a încheiat. A devenit un capitol închis! Vă rog să mă înțelegeți!”, a fost singura declarație pe care prima femeie rapper din România a dorit să o facă pentru impact.ro.

Ce spune Marijuana despre moartea iubitului
Ce spune Marijuana despre moartea iubitului

Voia să revină pe scenă

Chiar dacă nu a mai cântat de ceva timp, Dana Coteanu și-a descoperit alte talente. A cochetat cu pictura și și-a continuat mica afaceri cu bijuterii făcute manual. Femeia era plină de viață și foarte încântată de noua sa afacere din Centru Vechi, unde și locuiește.

„Mi-am dorit să deschid un loc în care să se cânte live și să le expun lor lucrările și mie, picturile. Aici vin oameni speciali, la propriu. Fiecare se exprimă în felul lui. Am vrut un loc al nostru să ne strângem, să ne ajutăm, să ne destindem, să creăm și să ne susținem. Locul este strict pentru artiști sau prietenii lor. Casa e ca un han, în dreptunghi. Eu locuiesc aici cu familia mea, cu fetele mele, Alessia și Iris”, spunea Dana Coteanu pentru money.ro, la ora deschiderii Hubului Artiștilor.

Rămâne de văzut dacă Dana Marijuana va mai găsi puterea să revină pe scenă, după pierderea iubitului său. Artista spunea chiar că are o nouă piesă, compusă și trasă în plină pandemie, alături de Chica Con Canna.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...