Ce spune forma nasului despre personalitatea ta. Încrezătorii au o caracteristică comună

Iancu Andreea 10.05.2022, 19:41
Ce spune forma nasului despre personalitatea ta. Încrezătorii au o caracteristică comună

Caracteristicile feței noastre ne pot dezvălui detalii despre personalitatea unei persoane. Fiecare dintre noi avem o formă a chipului și detalii care ne conturează unicitatea, însă anumite aspecte descoperite de către specialiști indică un aspect regăsit în anumite tipologii. Forma nasului poate reprezenta o bună definiție pentru personalitatea ta, dacă analizezi cu atenție detaliile. Află ce tip de persoană ești în funcție de acest truc dezvăluit de chipul tău.

Forma nasului dezvăluie detalii despre personalitatea ta

Mărimea și forma nasului nu completează doar chipul fiecăruia dintre noi, ci reprezintă o caracteristică de luat în seamă când vorbim despre personalitatea noastră. Un studiu realizat de oamenii de știință din Israel a dezvăluit o mulțime de aspecte nebănuite despre legătura dintre forma nasului și modul în care ne comportăm.

Poate că pare ciudat să ne raportăm la un detaliu fizic pentru a defini personalitatea cuiva, însă studiile au arătat contrariul. Tot ceea ce trebuie să faci este să te analizezi într-o oglindă și să identifici imaginea cu care te asemeni cel mai mult, din modelele următoare. Fiecare aspect contează, astfel că asigură-te că îți urmărești cu atenție chipul. Vei descoperi detalii mai puțin știute despre tine și despre cei din jur.

Ce spune forma nasului despre personalitatea ta
Forma cu care te identifici

Ce personalitate ai în funcție de forma nasului

1) Nasul nubian – Acest tip de nas este reprezentativ persoanelor cu o creativitate accentuată, extrem de interesante, care reușesc să cucerească prin optimismul și mintea lor deschisă. Cei care se identifică cu o astfel de formă a nasului sunt cei sociabili, înconjurați cel mai adesea de grupuri de prieteni.

2) Nasul grecesc – O astfel de caracteristică este asociată cu persoanele ușor mai introvertite. Uneori, ele tind să își dezvăluie mai greu emoții și sentimentele, preferând să nu iasă în evidență. Totodată, persoanele cu un nas grecesc sunt loiale și au o viziune pragmatică asupra lumii.

3) Nasul coroiat – Cei care se remarcă printr-un nas cu o ușoară umflătură în centrul său sunt persoane ambițioase și dedicate obiectivelor lor. Ele au principii solide de viață și reușesc să și le apere, susținând propriul lor punct de vedere.

4) Nasul lui Orli – Persoanele care se identifică cu o astfel de formă a nasului sunt persoane hotărâte, bine organizate, care se gândesc la succesul profesional și la carieră. Acestea reprezintă și punctele centrale din viața lor. Forma aceasta indică și inteligența și determinarea.

5) Nasul în sus – Cei care au o formă a nasului ușor ascendentă sunt considerați sufletul petrecerii, fiind personalități entuziaste, vesele, impulsive și spontane. Astfel de persoane reușesc să atragă repede admiratori, având totodată și un instinct care îi ghidează în viață.

6) Nasul simplu – Persoanele cu forma nasului comună ascund o personalitate puternică și multă încredere. Sunt adesea oameni sinceri, care indiferent de situația în care se regăsesc, apelează la forțele proprii. Ele sunt cele mai greu de schimbat.

7) Nasul roman – Cei care observă că au un nas cu o astfel de formă sunt, în general, oameni sensibili, cu o inteligență emoțională dezvoltată. Extrem de empatice, aceste persoane sunt mereu disponibile să îi ajute pe ceilalți. De multe ori, ele uită de propria persoană.

8) Nasul strâmb – Persoanele care se remarcă printr-o astfel de formă a nasului sunt loiale și știu să îi asculte pe cei din jurul lor. Totodată, ele sunt și foarte pragmatice și pot fi oameni de bază atunci când ai nevoie de ei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...