Ce spune, de fapt, zodiacul chinezesc pentru anul 2020. A fost interpretat recent!

Daria Petrescu 13.01.2020, 10:44
Ce spune, de fapt, zodiacul chinezesc pentru anul 2020. A fost interpretat recent!

Anul Șobolanului de Metal va intra în zodiacul chinezesc, începând cu 25 ianuarie 2020. Acesta va dura până pe 12 februarie 2021, când urmează Anul Bivolului de Metal. Iată ce spune zodiacul chinezesc pentru acest an, potrivit specialistului în domeniu.

Zodiacul chinezesc pentru anul 2020 vine cu surprize mari

Astfel că, Anul Şobolanului de Metal va aduce schimbări atât în plan amoros, cât şi în plan profesional pentru fiecare zodie. Unii își vor găsi jumătatea, alții se vor concentra pe carieră.

Şobolan

Nativii acestei zodii privesc anul ca pe o bucată mare de caşcaval, cu multe găurele, acestea fiind ocazii noi de care trebuie să profite, potrivit specialiștilor. Primiţi şanse mari de câştig financiar, avansare în profesie, colaborări noi şi profitabile.

Bivol

Bivolul va primi o energie aparte în acest an. Vei fi aventurier şi mai vioi ca niciodată în 2020, însă te vei bucura, deopotrivă, de stabilitate şi confort. Nu te vei plictisi o secundă în anul Şobolanului de Metal!
Anul acesta, Bivolii singuri îşi vor găsi jumătatea, undeva departe de casă. Persoana pe care o întâlneşti, este foarte probabil să-ţi devină parteneră pe viaţă, potrivit horoscopurania.ro, citat de Viva.

Tigru

Şobolanul de Metal va arunca în mod constant în calea Tigrului perspective tentante. Tigrul oricum este foarte norocos, dar în anul 2020, în viata ta va fi ca o loterie în care tu ai toate biletele câştigătoare.
În dragoste, Tigrii vor reuşi nu numai să-şi găsească un partener potrivit, dar să se şi îndrăgostească lulea, experimentând pasiunea în toate nuanţele ei.

Iepure

Iepurii au avea parte de emoţii pozitive, momente romantice, circumstante favorabile, susţinerea prietenilor, mai mulţi bani, însă ciuliţi bine urechile să nu vă scape norocul! Aveţi toate şansele să primiţi o moştenire, să vă schimbaţi locul de muncă şi/sau să vi se mărească simţitor salariul!

Dragon

Şobolanul de Metal vine pentru voi cu multe surprize şi emoţii. Este posibil să daţi şi de situaţii ce vă vor părea dificile, însă cu mult calm şi optimism, totul se va rezolva ca prin minune. Rezultatele se anunţă pe măsură.

Şarpe

Primeşti toate şansele să-ţi schimbi viaţa şi să o iei de la capăt, pe alt drum mult mai bun! Vei percepe totul ca pe o gură de aer proaspăt. Şarpele, de obicei prudent şi calculat, îşi va pierde minţile într-un vartej de trăiri intense. Şobolanul va aduce în anul 2020 un plus de pasiune, armonie şi echilibru în viaţa voatră de cuplu.

Tensiuni in relația de cuplu pentru nativii din Cal
Tensiuni in relația de cuplu pentru nativii din Cal

Cal

În 2020, ești mai ambițios, mai muncitor, mai harnic și mai rezistent ca niciodată, iar Șobolanul de Metal îți dă forță să termini cursa victorios, primul pe linia de sosire!

Sentimental, este posibil să fii puțin cam agitat. Gelozia, irascibilitatea și aroganța specifice atât Calului, cât și Sobolanului aduc tensiune în relația cu persoana iubită, așa că fiți sinceri și implicați în povestea de dragoste.

Capră

Schimbările pozitive pentru nativii Capră se vor produce începând din ianuarie 2020 și vor continua pe parcursul întregului an. Pe plan sentimental, urmează o mulțime de emoții și experiențe interesante, cu totul diferite față de ceea ce ați trăit până acum.

Maimuță

Pentru nativii Maimuță, 2020 este un an al surprizelor, al noilor începuri, al momentelor „Punct și de la capăt!’ și vor trebui să se adapteze rapid schimbărilor. Nu luptați cu noutățile din viața voastră, ba dimpotrivă, încercați să vă bucurați de ceea ce vă rezervă Șobolanul de Metal!

Cocoș

Astrele vă sfătuiesc să vă moderați aroganțele pentru că s-ar putea întoarce împotriva voastră! În anul Șobolanului de Metal nu este loc de intrigi, minciuni sau umblat cu șopârlița vopsită. Fiți sinceri, umani și cu bun simț și veți avea un an senzațional!

Câine

Câinele va dispune de energie, hotărâre și forță pentru a câștiga osul cel mare! Și nu va fi nevoie neapărat de muncă grea pentru că Șobolanul îi va recompensă pentru curajul și munca din trecut.

Mistreț

Tot ceea ce va face Mistrețul în anul 2020, se va dezvoltă și va evolua în continuare, iar asta îi va face pe reprezentanții acestui semn zodiacal din horoscopul chinezesc să muncească cu și mai multă dedicație. Mistrețul va preferă că flirtul să aibă o continuare, iar singură noapte pasională s-ar putea transformă într-o viață de familie lungă și fericită.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI